Американец превърна училищен автобус в мечтан дом

0

Всеки от нас си е представял по някакъв начин своя дом-мечта. За Партик Шмидт той изглежда малко по-различно. И по-точно като училищен автобус.

Историята, която ще ви разкажем днес в Lifebites.bg e вдъхновяваща.

След като преди няколко месеца остава без работа, младият американец решава да сбъдне едно свое желание и да промени живота си. През март тази година той купува стар училищен автобус и заминава при родителите си в Лас Вегас, за да превърне возилото в дом на колела.

school-bus-dream-home-motor-patrick-schmidt-17
Автобусът, който Патрик превръща в свой дом.

Патрик плаща за автобуса $ 4500. За да го превърне в истински дом той отделя три месеца и инвестира още 9 хил. дорала. Автобусът-дом разполага с всичко необходимо – удобна малка кухня, библиотечка с книги, има дори и камина, а на покрива Патрик е инсталирал соларни панели.

В момента младежът пътува из Флорида. Идеята му е да навърти 10 хил. мили и да премине през общо 30 щата.

Това е животът, който искам

– пише Патрик в блога си.

„Вие сте това, което има значение. Вашите действия имат значение. Внимавайте какво правите, какво казвате, как се държите, какво въздействие оказват настроението и нагласата ви върху живота ви. А също и върху земята, която делим.

Това че намалих размера на къщата и количеството на вещите, които имам, живеeйки в училищен автобус, ще ми позволи да разбера какво търся. А може и да съм го намерил вече…”, допълва ентусиазирано американецът.

Вижте как изглежда една сбъдната мечта на колела в галерията по-долу.

Повече за проекта на Патрик, може да научите на личния му блог.

 

 

Отговор