В Lifebites.bg

В Lifebites.bg си обещаваме да пишем простичко, но искрено. СъPicture5с страст, без да търсим топ новини и да правим скандални разкрития за звездите на деня.

В Lifebites.bg поднасяме хапки с вкус на Живот!

На тази страница няма да намерите теми за актуалната политическа обстановка в страната или последните промени в пенсионната система. Но ще може да прочетете за никому неизвестни обикновени хора, способни с делата си да преобърнат света, за събития, които са преобърнали живота ни, променили са или ще променят общество ни.

В Lifebites.bg ще се запознаете с живота на големи имена, чийто път вдъхновява. Ще откриете и много популярни личности, които служат за пример, гледат ведро на света около себе си и въпреки трудностите – успяват. Как мислят, какво ги провокира, как се справят с предизвикателствата на днешното време? Това са само част от въпросите, чийто отговор неизменно ще търсим.

Picture9В Lifebites.bg ще преследваме истории, които вълнуват, натъжават, мотивират, разсмиват или просто ни карат да се замислим. Как да бъдем различни и уникални? Как да разбием клишетата около себе си? По какъв начин можем да намерим личното си щастие?

Ще се опитаме да ви водим до непознати земи или любими кътчета, които ви липсват.

Ще търсим любопитни събития, нови открития и красиви моменти, откровени мнения и лични разкази на хора, чиито мисли си заслужават да бъдат споделени и прочетени.

Мисли за онези малки, но важни неща като любовта, приятелството, грижата за д
ругия и всичко, което често заключваме сутрин зад вратата вкъщи, тичайки към работното място.

Picture6

Кой пише тук?

Част от авторите ни са хора с дългогодишен опит в журналистиката, киното, литературата. Други никога не са имали досег с медиите, но са умели разказвачи, които търсят и виждат важните неща в живота.

В Lifebites.bg имат място истории, откровени мнения и лични разкази на интересни хора, чиито мисли заслужават да бъдат прочетени.

В Lifebites.bg