Непопулярни снимки на известни личности

0
известни личности
Всички, които виждате на този колаж, са известни личности. Някои със сигурност разпознавате.

Интересът на широката публика към множеството известни личности – родни или световнопопулярни, е някак естествен и логичен. Светът на славата изглежда някак недостижим. И именно затова, когато се държат като обикновени хора, популярните лица успяват да предизвикат симпатия, усмивка, дори възторг.

Колкото и странно да изглежда, те също се забавляват като всички нас, имат същите страсти, проблеми и болки. Правят им се същите неща, които правим и ние. И дори да са станали популярни с нещо необичайно, много често житейският им път започва по начин, който не ги отделя особено от нас – останалите хора на планетата. И те се влюбват, и те правят грешки, и те се вдетиняват…

Ето защо от Lifebites.bg подбрахме за вас

19 не особено популярни снимки на особено известни личности:

известни личности
Президентът Джералд Форд и Пеле.

На тази снимка виждаме американския президент Джералд Форд, който показва футболните си умения на … Краля на футбола Пеле.


известни личности
Махатма Ганди като адвокат

Познахте ли този млад индиец? Не? Нормално, защото не в този вид е останал известен в историята. Преди да стане духовен водач на индийското движение за независимост и активист за мир и човешки права, Махатма Ганди се изявява като адвокат. Тази снимка е именно от тези ранни години на кариерата му.


 

известни личности
Чарли Чаплин.

Тази фотография е от 1923 г. Направена е по време на приятелски тенис мач между Чарли Чаплин и негови приятели. Великият комедиен актьор и на фотографията не може да изневери на себе си – винаги оригинален.


известни личности
Крал Джордж VI.

Английският крал Джордж VI, заснет през 1925 г. как се пуска по пързалка в увеселителен парк. Какво като е крал? Какво като принадлежи на една друга класа известни личности?


известни личности
Грейс Кели в Ямайка

Грейс Кели спокойно може да бъде наречена една от най-обаятелните жени на всички времена. Всички знаем, че преди да стане принцеса на Монако, тя е била холивудска актриса с обещаваща кариера и дори носителка на престижната награда Оскар. Снимката, която виждате, е една от най-ранните ѝ. По време на ваканция в Ямайка по петите я следва фотографът Хауърд Конант, а впоследствие голяма част от снимките му са публикувани в пресата. За всички е ясно, че в тази жена има нещо изключително.


Вижте още кои са забравените икони от Златната ера на Холивуд


известни личности
Мерилин Монро на 12.

А това е… Мерилин Монро. Неузнаваема, а? Всъщност доста млада, да не казваме малка. На тази снимка тя е едва 12-годишна. Още доста, преди да започне пътят ú в Холивуд. Но дори и толкова рано, в излъчването ú определено има нещо, което подсказва, че е наясно с красотата си и как би могла да я използва.


известни личности
Джак Никълсън на абитуриентския си бал.

А този млад чаровник е Джак Никълсън. Да, много млад. Снимката е направена на абитуриентския му бал – хубав млад мъж, очевидно с добри обноски. Който по това време може и да не е подозирал, че ще стане едно от най-култовите имена в киното.


известни личности
Адриано Челентано.

Детето никога не напуска някои хора, даже и ако са наистина известни личности. За щастие, бихме казали. На тази снимка виждаме италианската музикална звезда Адриано Челентано, яхнал детско колело.


известни личности
Клинт Истууд в Рим.
Клинт Истууд може да изглежда твърде сериозен на екрана

Но в действителност и той си има забавна и авантюристична страна. На тази снимка големият актьор е заснет в Рим, докато кара скейтборд по улиците на града. А по изражението на мъжа на скутера до него може да се предположи, че явно да го следваш не е проста работа.


известни личности
Президентът Кенеди.

А това е бъдещият президент на САЩ Джон Ф. Кенеди. Като млад става доброволец в армията, само броени месеци преди страната му да се включи във Втората световна война след нападението на японците над Пърл Харбър. На тази снимка той е в торпедния катер ТК-109, който командва по време на тихоокеанските битки на САЩ.


известни личности
Франк Синатра.

Неее, Франк Синатра не е престъпник. Или поне не както ние разбираме тази дума. На тази снимка великият изпълнител е заснет в офиса на шерифа заради престъплението … прелюбодеяние. Не знаем дали наистина е извършил нещо нередно или не, но е факт, че в историята името му се свързва с това на някои от най-красивите жени на неговото време. Сред тях Марлене Дитрих, Мерилин Монро, Лана Търнър, Джуди Гарланд, Мия Фароу (за която е женен  в продължение на две години).


известни личности
Ърнест Хемингуей с любимата си по време на войната.

Този млад хубавец е носителят на Нобелова награда за литература и Пулицър за романа си Старецът и морето Ърнест Хемингуей. Известно е, че по време на Първата свеветовна война писателят се записва доброволец в армията и става шофьор на линейка в Италия. Там среща американската медицинска сестра Агнес фон Куровски, която е 7 години по-възрастна от него. Започват романс, в който Хемингуей е напълно отдаден. Дори правят планове за сватба, но през 1919 г. тя го изоставя заради друг. На снимката са именно двамата от времето, когато очевидно отношенията им се развиват по най-красивия начин.


известни личности
Мартин Лутър Кинг.
На тази снимка прочутият активист за граждански права Мартин Лутър Кинг е пред дома си. Отстранява обгорените останки от кръст, който е бил подпален, за да унизи него и семейството му.

известни личности
Леонардо ди Каприо, Шарън Стоун и Елън Бъркин.

Тази снимка е направена през 1994 г. Популярните вече актриси Шарън Стоун и Елън Бъркин се шегуват с младия си, едва 19-годишен колега Леонардо ди Каприо по време на светско парти.


известни личности
Арнолд Шварценегер.

Ето го мъжкаря Арнолд Шварценегер. Изглежда странно, да не казваме клоунски, облечен в американското знаме, не мислите ли? Всъщност тази снимка е направена в деня, в който актьорът получава американско гражданство по време на партито, с което го отпразнува. Явно това за него е бил важен момент. А дали е подозирал, че един ден ще стане губернатор на щата Калифорния? Съмняваме се.


известни личности
Че Гевара и Кастро.

Да, лесно е да бъдат разпознати, но снимката сякаш не е от най-популярните им. Виждаме лидера на Кубинската революция Фидел Кастро със своя поддръжник Ернесто Че Гевара.


известни личности
Мадона, Стинг и Тупак.

Още една не особено популярна снимка на особено популярни музикални звезди. Тук Мадона, Стинг и рапърът Тупак Шакур празнуват. Снимката е направена през 1994 г. в Ню Йорк. По-късно става ясно, че по това време кралицата на попмузиката и рапърът са имали връзка.


известни личности
Бийтълс и Мохамед Али.

Тази снимка определено е замислена да предизвика усмивка. Защото на нея има не една и две известни личности. А цели 5! Виждаме как легендарният боксьор Мохамед Али нанася круше по легендарните музиканти от Бийтълс.


известни личности
Салвадор Дали и Ракел Уелч.

През 1956 г. испанският сюрреалист Салвадор Дали се запознава с фамозната Ракел Уелч. Тази снимка е направена именно тогава. Очевидно е, че художникът, подобно на мнозина, е бил абсолютно очарован от красивата актриса.


Вижте още известни личности, превърнати в кукли Барби

Отговор