Какви хапове гълтат звездите?

0

Холивудският журналист Бил Харис си пада по необичайни колекции.

Преди две години сп. Los Angeles magazine представи колекцията му от чекове, написани от звезди като Мерилин Монро и Чарлс Бронсън. Неотдавна Харис представи новата си колекция от шишенца от лекарства, принадлежали на знаменитости. Експонатите в нея са точно 50 и са събрани в последните три десетилетия, като 42 от тях са изложени в специален куфар.

Харис се сдобива с някои от експонатите си от търгове, а други са му подарени от самите звезди или техни приятели. Поради обясними причини Харис не може да покаже шишенцата от лекарства, които принадлежат на звезди, които са все още живи, като Род Стюарт, Долф Лундгрен, Барбра Стрейзанд и Шер.

“Повечето от контейнерите са празни, с малки изключения. Например притажавам шишенце с мазило предписано на Кърк Дъглас – в опаковката все още е останало малко количество от него”, казва Харис.

Подобно на чековете, които Харис колекционира, шишенцата от лекарства на знаменитости ни напомнят баналната истина, че независимо от това колко сме известни, накрая всички завършваме по един и същи начин.

Хвърлете едно око на част от знаменитостите, чийто шишенца от лекарства Бил Харис притежава в галерията.

Отговор