Да цъкнем по белотче… без карти

0
Белот без карти? Възможно е!

Времената, в които няколко души се събираха на маса, за да “цъкнат по белотче” могат да останат в миналото.

Но не и самата игра, която отдавна се е превърнала в социално явление в живота на българите. Днес, благодарение на най-новата интерактивна мултиплейър платформа Belot.bg, можете да играете белот без карти и с приятели и дори непознати, които са на хиляди километри разстояние от вас – онлайн, на мобилно устройство, във Facebook или на Smart TV.

2
За разлика от традиционния белот, в онлайн вариант на играта е е заложен силен социален елемент.

Бридж-белотът, за кратко наричан само белот, е една от най-популярните игри с карти у нас. Традиционно се играе от четирима души, но са възможни и комбинации от трима или двама човека. Подобно на класическия белот, Belot.bg предлага игра с реални съперници, с единствената разлика, че освен да се забавлявате, можете да спечелите и нови приятели онлайн. За разлика от традиционния белот, в онлайн варианта на играта е е заложен силен социален елемент – играчите са награждавани с подаръци, съществува чат, който допринася за социалния елемент на играта и всичко това несъмнено носи допълнително удоволствие от нея. Дизайнът на онлайн белота е модерен и изчистен, а анимациите оптимизирани и бързи. Разработчиците на онлайн белота са интегрирали в него и уникалната тренировъчна система “Монте Карло”.

5
Новият онлайн белот има вградена тренировъчна система “Монте Карло”.

Онлайн белотът е разработен от студиото за игри Казуалино, което поддържа и сайта www.belotbg.com. Екипът се състои и млади и талантливи професионалисти, водени от мотото – “Ние не се ограничаваме с възможното”, За момента онлайн белотът се намира в тестови период, като след неговия край участниците ще имат възможност да занулят прогреса си и точките на акаунтите, участвали в него.

Целта е една – създаването на най-добрия онлайн белот в България.

Онлайн белотът може да бъде открит на официалния сайт на играта, както и във Facebook. Играта също така е достъпна като приложение за Android.

Отговор