Разкритията на Алън от Двама мъже и половина

Двама мъже и половина
Двама мъже и половина от ерата Аштън Къчър.

В своята книга с мемоари Джон Крайър, познат най-вече с ролята си на Алън Харпър от сериала Двама мъже и половина, разказва за всичко онова, което се е случвало зад обектива по време на 30-годишната му актьорска кариера. В момента Джон е на 50 години.

Джон Крайър
Мемоарите на Джон Крайър с име Ето какво се случи.

Още докато планираше да напише книгата актьорът се шегуваше:

“Книгата ще е изпъстрена с онова, което се очаква от мен – пикантни новини за международната монетарна политика, коментари за земеделието в Централна Азия и някои забравени анекдоти за събирането на пощенски марки. Разбира се, ще спомена и за съвместната си работа с Чарли Шийн.”

Разбира се, водещата тема в книгата на Крайър Ето какво се случи са събитията покрай

снимките на Двама мъже и половина

В мемоарите си комедийният актьор споделя и лични преживявания покрай други филми, в които е участвал. Предлагаме ви част от откровеният на Джон, придобил световна известност като Алън Харпър. Предупреждаваме ви – част то тях не са подходящи за лица под 14-годишна възраст!

Едно от признанията, които Крайър прави е за първата му голяма любов. Едва ли много от вас биха предлополижили, че това е… Деми Мур. Двамата си партнират в първи му филм No Small Affair през 1984 г.

Джон Крайър
Джон и Деми в кадър от филма.

“Открих, че въпреки нейния сексапил и откритост, тя беше абсолютно наивна и глупава, което моментално разбрах, че е убийствено привлекателна комбинация за мен”

– откровеничи той. Този факт поставя актьора в неприятна ситуация – 27 години по-късно, когато Аштън Къчър заема мястото на Чарли Шийн в Двама мъже и половина и

двамата трябва да си партнират

“По това време Аштън отглеждаше своята дълга “кабала брада”, но това, което също имаше беше съпруга, с която аз бях излизал, когато той е бил 7-годишен” – споделя Джон.

За радост на феновете, тази новина никак не изненадала Къчър, тъй като Деми Мур вече му била споделила това и той казал на Крайър да не се чувства неудобно, поради факта, че преди години е имал вземане-даване с настоящата му съпруга.

Двама мъже и половина
Аштън Къчър и Джон Крайър в Двама мъже и половина.

След като Чарли Шийн бил уволнен, той претърпял емоционален срив, а Хю Грант бил на път да заеме мястото му в сериала. Това, обаче, така и не се случило, въпреки поредицата от срещи и уговорки между продуцентите на филма и Грант. Причината е, че накрая той отказал да подпише договора, който му бил предложен.

Малцина от нас са запознати и са факта, че Крайър си е имал лична проститутка. Всъщност той не е пазил тази своя връзка в тайна и дори я представя публично, още след като първият му брак се разпада. Актьорът споделя, че преди това екранният му партньор Чарли Шийн му се “притекъл” на помощ.

Предлагал му някои жрици на любовта, с които самият той бил от време на време. Но Джон сам си намерил жена. Те си ходели на гости и така ставали нещата. Крайър пръскал много пари, за да осигури финансово “избраницата си”. В посвещението на книгата си с мемоари, той моли децата си да не четат частта с проститутката.

Двама мъже и половина
Класическите Двама мъже и половина.

В някои от страниците на книгата е лесно да се заблудиш, че

четеш не спомени, а сценария

на Двама мъже и половина.

Какво имам предвид ли? Ами, откровението, че Шийн споделял с Крайър доста лични неща. Например показвал му снимки на последните „покорени“ от него… женски интимни части. За никого не е тайна, че скандалният “чичо Чарли” си пада меко казано женкар.

“Винаги бяха много добре изглеждащи вагини, но аз винаги си мислех: „Защо само това, а не и останалото от човека” – пише в книгата си Крайър.

Двама мъже и половина
Джон Крайър или Алън от Двама мъже и половина.

Покрай забавленията и купоните, Крайър разказва и за трудните моменти в живота си. Сред тях е периодът, в който се бори с поставената му диагноза рак. Това се случва през далечната 1987 г. 22-годишният тогава Джон е опериран от много рядка и странна форма на рак, която засяга слоя под кожата на човека. За щастие, интервенцията се оказала успешна и коварната болест отдавна вече не е част от живота му.

Интереснен е и моментът, когато часове преди ареста си през 2010 г. в Плаза хотел Чарли Шийн звъннал на Джон Крайър.  Какво му казал ли? Поканил го да гледат заедно бродуейската продукция Мери Попинз. В нея участвали двете по-малки дъщерички на Шийн.


Вижте още кои са уроците, които научихме от… сериала Приятели

Отговор