Най-оригиналните калъфи за смартфони

Времената вече се други! Докато преди десетина години търпеливо чакахме някой да ни позвъни на домашния телефон, днес не просто можем да разговаряме където си пожелаем… днес носим света в телефона си. А калъфите за тези малки “съкровища” се превръщат във важен аксесоар за хората, които държат на стила и външия си вид.

В опит да угодят на знаменитостите, известни дизайнери създават луксозни калъфи с цел „да не се чудят звездите от червения килим къде да сложат телефона си“, докато присъстват на важни събития от света на шоубизнеса, съобщава в тази връзка списание „Ола“.

blake_lively_1-z

Цените на тези “дребни” глезотии варират между 350 и 5 хил. долара. Ако в изработката им са  включени повече диаманти, злато и други скъпи материали, калъфите могат да достигнат цена от милиони долари.

Най-скъпият артикул от този вид струва 3.8 милиона. Той е инкрустиран с 1001 диаманта и заради баснословната си стойност влезе в Книгата на рекордите на Гинес.

110222-diamond-purse-hmed-540a_grid-6x2

Ако не сте от хората, които могат да си позволят подобни бижута, спокойно можете да си купите най-обикновен калъф, подходящ по размер за вашия телефон от всяка сергия или магазин за мобилни апарати. Те също изглеждат добре, удобни са, а тъй като не струват кой знае колко можете често да ги сменяте.

Хем разнообразно, хем красиво, хем винаги „чисто ново“.

И все пак, ако сте любители на модата и имате нужда от вдъхновение или просто искате да разгледате част от най-новите модни аксесоари – вижте снимките в галерията по-долу.

Отговор