Къде в София да празнуваме празника на детето?

празника на детето
Не е трудно да направим празника на детето незабравим.

Децатa – това са най-искрените, най-добродушни и красиви същества на планетата! Всеки малчуган трябва да бъде награден по случай своя празник – 1-ви юни. Как да стане това? Къде в София можем да направим незабравим празника на детето? Предлагаме ви няколко

идеи за весело и различно изкарване на празника на детето в столицата:

  • СТОЛИЧНИЯТ ЗООПАРК – децата винаги се радват на прекараното време в зоопарка. Там те могат да се запознаят с различните животински видове, начина им на живот и характерното за тях поведение – на живо.
  • За по-големите деца – от 11.30 ч. на сцената пред клетката на слона ще се проведе представление, част от кампанията „Спри, детето запази“. Целта на инициативата е да запознае децата с правилата и знаците за безопасност на движението по пътищата.
  • ПАРК „ГЕРЕНА“ предлага следните забавления:
  • 14.00 ч. – Състезание по безопасност на движението 16.00 ч. – Рисунки на асфалт – “Детство мое”. 16.30 ч. – Празничен концерт с участието на школи и състави от училищата и читалищата на Район “Подуяне”. Със специалното участие на Искрен Пецов и Джина Иванова.
  • НДК – В зала 1, от 19.00 ч. можете да гледате спектакъла „Децата на България танцуват“. Той ще бъде представен от учениците от НУТИ (Национално училище за танцово изкуство – София).
празника на детето
Всяка година Столичният куклен театър има страхотни изненади по случай празника на детето.
  • СТОЛИЧЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР – От любимото място на децата ни предлагат да празнуваме в аванс – на 31 май – с представленията „Златка златното момиче“ и „Меко казано“ от Валери Петров. От театъра обещават по случай предстоящия празник – билетите за децата да са безплатни в този ден.

Ако не успеете да отидете на някое от тези или друго културно мероприятие, винаги можете да зарадвате вашия малчуган като го заведете на сладкарница или му подарите нова книжка. Ако е хубаво времето най-доброто решение е разходка в парка, придружена от балони и класическия захарен памук.

Весел празник!


Вижте още как Враца става столица за ден точно на 1-ви юни

Отговор