Бал с маски VI: “Приказката”

Ако все още нямате планове за Петък (08 май) вечер, ето ви едно свежо предложение от нас.

В бар Alive в Бургас ще се проведе бал с маски, чиято темата ще са приказките.

Кой казва, че те са само за деца?!

Ако имате любим приказен герой, в който винаги сте мечтали да се преобразите, или просто искате да се позабавлявате – това е вашият шанс да го направите.

Гостите ще бъдат маскирани, а всеки, който е жаден за купон – да се чувства поканен. Входът е свободен!

D___KATE__СТАТИЙКИ__ЕМКАТА__1596848_10152925881149579_6210180799892417610_o

Участие в приказната нощ вече са потвърдили Червената шапчица, Конникът без глава, който ще пристигне яхнал пистов мотор, КотараНА в чизми, кака Яга с метла и жартиери, Питър Пан и много други.

Организаторите обещават купонът да бъде изпълнен с много приказни моменти, песни, танци и няколко изненади, една от които много вкусна – специално приготвена от майстор-сладкар…

Бал с маски VI е поредното приключение, което организират група млади и ентусиазирани хора, за които ви разказахме в “Сватбата, на която всички сте поканени”.

СПОДЕЛИ
Предишна статияХотелски стаи, в които да изплачем стреса
Следваща статияКакво готвят на Антарктида?
Екатерина Ангелова
Завършила съм Езикова гимназия с английски и испански. След това НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ - със специалност актьорско майсторство за куклен театър. Няколко години бях водеща на детско предаване по БНТ. Обожавам изкуството, особено театъра, киното и музиката. Харесвам интересни хора и малки деца. Писането е моя страст от малка. Вярвам в чудеса и в Дядо Коледа!

Отговор