Хотелски стаи, в които да изплачем стреса

борба със стреса
Как да преборим стреса?

Ето това е оригинално решение за борба със стреса! Стаи, в които да си поплачем на воля предлага японският хотел Mitsui Garden Yotsuya, съобщава сайтът Excite, цитиран от вестник Телеграф. Те са снабдени с „женски филми“ от рода на Форест Гъмп, Тетрадката и други подобни сърцераздирателни класики.

Известно е, че плачът разтоварва от стреса

Затова и целта на мениджърите на хотела е да предложат на посетителите си (най-често жени) помещения, в които да се нареват, за да се разпуснат от стреса и натрупаното напрежение.

стреса
Плачът разтоварва от стреса.

Стаите, които могат да бъдат резервирани в Токио, са снабдени и с екстри като луксозни кърпички за подсушаване на сълзите и специални маски за очи. Цената, на която може да отседнете в Mitsui Garden Yotsuya в момента промоционална – около 150 лева.

„Стаите за рев“ са нов вариант на добре познатите шумоизолирани отделения, предназначени за бебета и малки деца. Такива се срещат най-често в молове, кина и театри.

Тяхната цел е различна – да не пречат ревящите деца на останалите посетители.

Вижте още историята на братята Риклин и техния хотел с милион звезди

СПОДЕЛИ
Предишна статияЗащо правим глупости като тийнейджъри
Следваща статияБал с маски VI: “Приказката”
Екатерина Ангелова
Завършила съм Езикова гимназия с английски и испански. След това НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ - със специалност актьорско майсторство за куклен театър. Няколко години бях водеща на детско предаване по БНТ. Обожавам изкуството, особено театъра, киното и музиката. Харесвам интересни хора и малки деца. Писането е моя страст от малка. Вярвам в чудеса и в Дядо Коледа!

Отговор