Весели цитати от любими български филми

0
весели цитати
Тест с весели цитати от любими български филми.

Знаете ли какво е доносник? Портаджия при големите, разбира се. Вие какво си помислихте? А как се дава позволение от училищен директор? “Вчера може, днес – не“. Учениците и днес все намират как да изпратят учителите “за зелен хайвер“. При домакинките на столовете навремето пък винаги се намираше по нещо за добри приятели. Като цигари без бандерол (най-малкото). А първата глътка дим доставя най-голямо удоволствие на човека, отпушил от такава цигара – “цялата ме изпълва“… Досетихте се, нали? Всичко дотук са весели цитати от любими български филми.

Със следващия тест решихме да ви отправим едно малко предизвикателство. Ще видите още няколко култови откъса от някои от най-забавните български филми от недалечното минало. Сигурни сме, че повечето от вас са ги гледали всичките. Можете ли да познаете обаче кой цитат от коя лента е изваден?

Някои весели цитати от любими български филми. Колко от тях ще успеете да свържете с правилното заглавие?

За да попълните теста е нужно да отговорите на ВСИЧКИ въпроси. Те всички имат само един правилен отговор. След като маркирате отговорите си, натискате бутона Check, за да видите верния отговор. За да преминете на следващия въпрос, натискате бутона Next (под появилата се снимка). Накрая ще видите обобщени резултатите си и ще можете да ги сравните с тези на другите участници, след като натиснете бутона Finish quiz. Можете да правите теста повече от един път. За да го повторите, натиснете Restart quiz. За да видите всички отговори, след като сте попълнили теста, натиснете бутона View questions.


Със сигурност има още много забавни култови реплики от старото българско кино.

Кои са вашите любими весели цитати?

Вижте и други от нашите тестове (кликнете на текста в синьо, за да отидете на съответния тест):

Можете да тествате познанията си по български език с теста Какво означават тези думи?

Проверете сами дали познавате обектите на България в ЮНЕСКО

Вижте и експеримента, в който цитати от Корана се изправят срещу цитати от Библията

СПОДЕЛИ
Предишна статияНащърбено сърцето ми е щастливо сърце
Следваща статияУбийството на Версаче: Американска криминална история
Криси Колева
По натура съм любопитка, по душа съм скиталка. Само с това мога да обясня факта, че от години живея в чужбина, макар от цялото си сърце да обичам България. Обичам да се смея, плаша се от скуката. Естествено, дай ми да пътувам, да срещам нови хора, да опознавам нови места. Обикновено съм кротка, но вътре в мен винаги напира една бунтарка. Всъщност, затова станах журналист преди има-няма няколко десетилетия. Вярвам, че журналистиката е призвание на всеки, който иска да промени света около себе си и има волята да преследва тази цел.

Отговор