Щастие на колела: Осем двойки и техните каравани

0
двойки с ванове
Животът на тези 8 двойки е истинска мечта! Не мислите ли?

В Lifebites.bg неведнъж сме разказвали за живота на четири колела – от най-добрите къщи на колела, през кемпера теглен с колело до това как се пътува с каравана през Европа. Този път ви представяме осем двойки, които са загърбили стандартния начин на живот и са избрали свободата да живеят на пътя.

Двойки, на чието ежедневие (или поне снимки) ще завиди всеки от нас.

Някои са напуснали работата си, за да видят повече от света. Други работят, докато са на път. Трети отглеждат и обучават децата си в движение.

Вижте тези модерни номадски семейства, които са намерили щастието си на път!

Виктор и Ева от Барселона, Испания

двойки и каравани
Първата от 8-те двойки са испанците Ева и Виктор.

Виктор и Ева напускат живописния Барселона и се преселват в Сан Франциско.

Но те не се чувстват щастливи с работата си там и напускат, за да заживеят в каравана. След като тя е реставрирана, Виктор и Ева започват да пътуват по Западния бряг на Америка.
Важно е да уточним, че Виктор е софтуерен разработчик, а Ева е талантлива художничка и двамата работят, докато пътуват. Вижте снимки от пътуването им в Instagram профила им.

Мич и Клео от Сидни, Австралия

3_vanlife-couples
Сбъдната мечта…

Базираният в Сидни фотограф Мич Кокс и приятелката му Клео пътуват с ван, който са обзавели и екипирали собственоръчно.

Клео работи върху собствена линия бански, наречена Covered by Cleo, а Мич обича да сърфира. Вижте повече снимки от пътуването в Instagram профилите на Мич и Клео.

Грег и Мишел от Ню Йорк, САЩ

4_Go-Van
Двойката обикаля Америка

Грег Милс и приятелката му Мишел напускат Лонг Айлънд, за да пътуват през Америка.
Правят го в компанията на Арабела. Така са кръстили вана си, който е произведен през далечната 1982 г. Фотографиите на Грег са толкова добри, че можете да прекарате часове в разглеждането им.

Адам и Емили от Калифорния, САЩ

5_vanlife-couples
Модерно номадско семейство.
Адам, Емили, Коко и Сиера са 4-членно семейство, което се отправя на едногодишно пътешествие с ван и три години по-късно все още пътува.

Второто им дете се ражда на пътя, докато са в Бразилия. Децата им не ходят на училище и са обучавани в движение като хоумскулъри. Вижте снимки от пътуването на това модерно семейство в Instagram профила им.

Джони и Джес от Байрън Бей, Австралия

6_Go-Van
Идилия…

Тази австралийска двойка води номадски начин на живот през последните тринадесет години!
Те обичат сърфинга, книгите, филмите и музиката и използват всеки свободен момент, когато Джони не е на турне с групата си Dusty Boots, за да пътуват. Вижте снимки от пътуването им в Instagram профила им.


Вижте още: Българин живее в традиционна монголска шатра


Дилън и Теса от Аляска, САЩ

8_Go-Van
На път…

Дилън и Теса са родом от малък град в Аляска и имат една обща страст – пътуването.
Те тръгват от Хоуп, Арканзас през май 2014 г. и се отправят към Ушуайя, Аржентина – най-южно разположеният град на планетата. Пътуването им е невероятно, както се вижда от снимките в Instagram профила им.

Джеймс и Рейчъл от Флорида, САЩ

9_vanlife-couples
Джеймс, Рейчъл и техния мобилен дом Съншайн

Джеймс и Рейчъл са номади на пълен работен ден в последните четири години и пътуват с жълт бус от 1976 г., наречен Съншайн из Америка. Подхожда му това име, нали?
Те се препитават със заснемане на видео и бране на плодове и са посетили всичките петдесет щата. Снимки от пътуването им могат да бъдат видени на Instagram профила им.

Мат и Даниел от Отава, САЩ

11_vanlife-couples
Тази двойка иска единствено да живее по-простичко

Мат и Даниел разпродават цялото си имущество, мечтаейки за по-прост живот.
Те купуват ван Форд, който реставрират и се фокусират върху минимализма, здравословния начин на живот и позитивното мислене. Те също така успяват да пътуват из Америка с бюджет от едва $18 хил. Вижте повече на Instagram профила им.

Кори и Емили от Ню Ингланд

двойки с ван
Последната от 8-те двойки, на които завиждаме благородно… Кори и Емили пътуват с кучето си.

Кори и Емили заживяват в белия си ван, кръстен Боша преди три години.
Те са едни от първите, които споделят полезни съвети за живота на четири колела, докато обикалят Щатите с кучето си Пени Роуз. Те живеят на път и работят на свободна практика като уебдизайнери. Обичат здравословната храна, планинското колоездене, сърфинга, йогата и танците.
Вижте повече на Instagram профила им.

Вижте още: Българин живее в традиционна монголска шатра

Отговор