Датчанин създаде кемпер, теглен с колело

0
кемпер, теглен от колело
Кемпер, теглен от колело.

Датчанин конструира кемпер за двама души, теглен с колело. Творението на Мадс Йохансен, наречено Wide Path Camper е сгъваема каравана, която тежи по-малко от 45 кг и може да бъда разпъната за секунди.

Мадс Йохансен, създател на Wide Path Camper.
Мадс Йохансен, създател на Wide Path Camper.

Интериорът на Wide Path Camper е прост и се състои от тапициран матрак, върху който могат да спят двама възрастни и едно дете и който със сигурност е по-добрата алтернатива пред палатката или крайпътния мотел. През деня леглото се превръща лесно в маса с места за сядане за четирима възрастни.

cargocamp003
Кемпърът се сгъва и може да бъде теглен от колело.

Базисният модел на Wide Path Camper се пуска на пазара през 2016-а на съвсем достъпната цена от 2000 евро. Луксозният вариант на кемпера, който е с плюшена тапицерия, 12-волтов слънчев колектор, леки сгъваеми столове, фиксирана за кемпера маса, основен комплект кухненски принадлежности и боя по желание на клиента струва с 300 евро повече.

2140180_orig
Wide Path Camper е достатъчно широк за двама възрастни и едно дете.

Wide Path Camper ще се продава в Швеция, Дания, Норвегия, Германия и Англия. Компанията приема предварителни поръчки, като първите бройки от караваната ще бъдат доставени през юли.

Вижте още…

Колелиба – българската къща на колела

Отговор