Lifebites.bg в експеримента Магията на усмивката

усмивката - Lifebites.bg
Отваря ли врати усмивката - отговор на въпроса се опита да намери част от екипа на Lifebites.bg.

Вярвате ли, че усмивката носи магия? Lifebites.bg реши да направи експеримент и да провери дали и доколко усмивката променя човека, излъчването му и отношението на околните.

В ролята на опитни зайчета влязоха част от хората, които стоят със сърцето, идеите, мислите и пръстите си зад проекта Lifebites.bg. Едно място за споделяне, което не претендира да улавя препускащите новини, а търси цвят, вдъхновение, интересни хора, красота, истории, поезия и… което предава тези хапки ежедневие с цялата страст, енергия и хъс на своите автори.

Истински, от плът и кръв

Които понякога допускаме дребни грешки и палави букви, разменили местата си. Но хора, които търсим различната гледна точка, информация и тема. И не се страхуваме да бъдем емоционални, да споделяме, да питаме и да разказваме от първо лице.

Та, това по-долу са резултатите от нашия усмихващ се експеримент. Изводите – тях нека всеки направи сам. Сам да реши колко, кога, къде и на кого да дарява усмивката си.

И дали усмивката наистина трансформира хората?

Прави ли ги по-красиви, близки и някак… някак по-добри. Ето и някои от НАС в един експеримент, които може и да промени ежедневието ни. Приятно ни е да се запознаем!

Кристина Колева
Кристина Колева и усмивката й винаги са на линия за всички нас.

Кристина Колева. Тя е педант – към точната, проверена информация, качеството на текстовете, етичните норми и етика в журналистиката. Скоро ще навърши 2 десетилетия, откакто е в гилдията. Криси е не просто голяма дясна ръка в ролята си на зам. главен редактор на Lifebites.bg. Тя е

бърза мисъл, много познания и огромен опит

Неуморна, неспирна и винаги търсеща, Кристина дава цялото си сърце и енергия на любимия сайт. И няма думи, които да изразят максимално точно благодарността ни за отдадеността ú. Ще усетите най-добре що за човек е тя от нейните текстове – събрани ето ТУК.

Десислава Георгиева
Десислава Георгиева – лирична в текстовете си, поетична и в ежедневието си.
Снимки: Ана Адамова

Десислава Георгиева. Бургазлийка. Ври и кипи в журналистиката и живота на родния си град от 18 години. Носи душа на поет и пътешественик, която постоянно захранва с нови места и срещи с хора. Част е от екипа на Lifebites.bg от самото му създаване – с поетичните си откровения и парчета чувства, които излива под формата на думи. Творчеството на Деси – ТУК.

Вероника Лазарова
Снимки: Приятелката ми Стела с телефона си, по време на едно съботно събиране.

А, това съм аз. Вероника. Повечето хора ме знаят с фамилията Лазарова – която използвах през 15-те години работа в любимия ми седмичник 168 часа. Днес любовта, емоциите, уменията и знанията ми са намерили нов дом в Lifebites.bg. Сайт, който създадохме заедно с още няколко приятели, много ентусиазъм, енергия и обич. Нямам много време за писане, но когато успея да открадна такова, се получават текстове като тези ТУК.

Екатерина Ангелова
Усещате ли положителната енергия на това ангелско лице?Негов носител е Екатерина Ангелова.

Екатерина Ангелова и усмивката ú рядко излизат отпуска. Lifebites.bg беше още бебе, когато се запозна и с двете. Докато сайтът прохождаше във виртуалното пространство, Екатерина правеше първите си стъпки в писането. Днес и двамата вървят уверено и стъпват здраво по изпълнения с мини интернет терен. По професия Катето е акриса.

В живота никога не влиза в роля

Затова и всичко, което пише 100 % идва от мислите и емоциите ú. С голямо сърце и винаги готова да подкрепи добра кауза. Вземете си парче вдъхновение от някои от материалите ú ТУК.

cveti

Цветелина Цветкова. Тя казва, че търси доброто у хората. Аз казвам, че е една ГОЛЯМА ДУША. А ако изпиша имената на хората, които биха го потвърдили, няма да ви стигнат силите да скролвате. Завършила е психология. Пише. И то повече от добре. Освен в Lifebites.bg и на тетрадките като малка, е автор и на творбите, които много от вас може да са слушали и чели в поредицата Пощенска кутия за приказки. Търси и намира страхотни хора, а историите им разказва с огромен кеф. Проверете лично ТУК.

anni

Анни Палазова живее във Варна и сред новите автори в Lifebites.bg. Писането ú е хоби. Като и танците, и интересностите в живота. Икономист, който никога преди Lifebites.bg не се е занимавал с журналистика. Има подчертан афинитет към историите на силните личности, загадъчните места и народи. И ги разказва все по-добре и по-добре. Убедете се сами като проследите развитието в работата на чаровната Анни – ТУК.

Константин Фичев
Константин Фичев

Фичев, Константин Фичев. Един от редовните ни автори-мъже заедно с прекрасния разказвач Кристиан Иванов и безценния търсач на култови истории Йово Колев. Преди да стане

част от екипа на Lifebites.bg

Фичев, както обичам да го наричам, влезе на страницата на сайта като ГЕРОЙ. Негов пра-пра-прадядо е легендарният Колю Фичето. Веднага щом стана ясно, че освен по историята, краезнанието и кулинарията, младият Фичев се увлича и по писането, Lifebites.bg не се поколеба да го вербува за благото да читателите си. Текстовете му – разнообразни, винаги изключително обогатяващи и със силно послание, може да намерите ТУК.

Мария Нориега
Приключенията в живота на Мария Нориега са толкова много, че ни се иска някой да влезе в главата й и да изтръска мислите и спомените й в много, много текстове!

Мария Нориега. Още едно ново име, което с гордост ви представяме в Lifebites.bg! Мария е професионалист в писането, гледането на близнаци и живота на нови, различни места. Дали ще е за музика, култура, приключения с деца, кулинария, интересни хора, литература… Мария винаги ще напише текст, който да изчетем на един дъх! Поровете из статиите ú ето  ТУК.

Таня Илиева
Таня Илиева винаги има какво да разкаже. Въпросът е да намери най-доброто, което да сподели с читателите си.

Таня Илиева. Текстовете ú са парче класа в тенджерата с хапки от живота на Lifebites.bg. Борец, който разказва за други борци, споделя житейски приключения, наблюдения и никога не допуска недоразумения. Изпипва си работата до последния детайл, дори това да е точката под снимката. Ето, вижте сами ТУК.

Ефтика Георгиева
Ефтика Георгиева винаги намира повод да се усмихне и да види красивото около себе си.

Ефтика Георгиева е като ценна и рядка книга. Много знания, опит, впечатления и емоции. И тях тя щедро споделя с читателите на Lifebites.bg. Въпреки дългите години работа в журналистиката, не е загубила умението да забелязва и да се наслаждава на красивите мигове, добрите хора и хубавите места. Тези, както казва тя – дето пълнят душичката. И зареждат усмивката. С текстовете ú може да се срещнете ТУК.

Александър Кръстев.
Психологът Александър Кръстев.

Александър Кръстев е специалист по педагогическа и възрастова психология. Той е университетски преподавател, лектор на редица форуми и обучител. Човек, който не просто предава знанията си на другите, но паралелно с това продължава да учи и да се развива в нови поприща. Именно това желание, хванало за ръка интереса към писането, и по-точно към

адекватното и качествено писане

на текстове, го доведоха в Lifebites.bg. Сашо винаги е готов да отговори на наболели теми, свързани с детското развитие, образование и възпитание. Ако сте пропуснали някоя от темите му, потърсете я ТУК.

Антония Атанасова
Антония Атанасова – една от най-романтичните, нежни и лирични пера на Lifebites.bg.

Антония Атанасова е най-добрата учителка за учениците си, най-романтичната и мила дама, която съм срещала, винаги готова да пише за нестандартностите на живота! Антония, която, убедена съм, е открила начин да разтяга денонощието поне до 29-30 часа, е машина за писане. И тези дни скри шапките на всички ни като тихичко и кротко издаде първата си книга Моно. Текстовете ú в Lifebites.bg носят топлина, доза меланхоличност, възхита от света и неговите герои и… много обич. Всички до един ви очакват ТУК.

biliana
Готови ли сте за Биляна и нейните поразяващи думи?

Биляна Константинова е стрелец. Не като зодия. Стреля с думите. Силни, на точното място, винаги предизвикващи емоция. Историите на Биляна са специални. Те са лични. Минали са през леглото ú, ровили са се в косата ú, тършували са в шкафа в банята ú и след като са отпили глътка от сутрешното ú кафе, са се настанили на страницата пред вас. Неподправени и истински, понякога с някой и друг свеж плод за по-добър вкус. Всички те ви чакат нетърпеливо точно ТУК.

Нели Средкова
И усмивката, която затваря експеримента ни – тази на Нели Средкова.

Нели Средкова е най-последният присъединил се към екипа на Lifebites.bg разказвач. Нейните истории идват на хапки в страниците на сайта от прохладните планини, от концертните и кино залите, от българските села и градове… Нели е прясно завършила българска филология и дава

страхотна надежда

че ако поне половината млади българи са отговорни и упорити като нея, страната ни няма как да не се запъти към онова мечтано по-добро бъдеще! Статиите ú вижте ТУК.

Ето, скъпи читатели, вече познавате съвсем лично част от нас. Има още толкова ценни хора, които с отделеното време, таланта, знанията си и жаждата си за писане стоят зад всеки от текстовете на Lifebites.bg. Но до чиито усмивки за този експеримент не успяхме да се докопаме. Знаем, още сме млади. Учим се, търсим, опитваме – да пишем по-добре, да намираме възможно най-интересните теми, да сме максимално професионални и етични.

И най-голямата ни отплата всъщност би била усмивката – вашата. Тази, родила се от нещо ново, което сте научили от страниците ни. От място, което, макар и виртуално, сте посетили за първи път в нашата компания. От текст, който ви е накарал да се замислите. Усмивка, изплувала на лицето ви дори след думи, провокирали сълза или две. А ако искате и вие да дадете вашата хапка история от живота – не се колебайте, усмихнете се и ни потърсете ТУК.

Вижте още: Замениха ли емотиконите истинските усмивки

Отговор