Вижте Хилъри преди да стане Клинтън

0
Хилъри Клинтън
Хилъри Клинтън през 1969 г.
“Много преди университета Йейл, преди Арканзас и брака си с Бил Клинтън, преди Сената, Белия дом и кандидатирането й за президент, тя е само Хилъри Даян Родам – по-голямата сестра на двама братя и амбициозна дъщеря на любящи, политически консервативни родители от Парк Ридж, Илинойс.”

Така започва статията си за младата Хилъри Клинтън списание Time, в която публикува за пръв път никога невиждани преди това фотографии на 22-годишната тогава колежанка.

Хилъри Клинтън
Част от материала, публикуван в реномираното издание.

Хилъри Клинтън се записва в колежа Уелсли, Масачузетс през есента на 1965 г. и именно там умерената републиканка се превръща в запален демократ. Когато завършва Уелсли през май, 1969 г. Хилъри е представена, заедно с още четирима свои състуденти, на страниците на списание LIFE. Броят е от 20 юни, 1969 г., а статията е озаглавена просто Класът на 1969 г.

Lifebites.bg ви предлага да разгледате цялата серия от фотографии, заснети от Лий Балтерман, от които само една е публикувана в списание LIFE. Снимките са направени в дома на Хилъри в Парк Ридж в средата на юни, 1969 г., само седмица и половина след като тя завършва Уелсли.

Прочетете още: Когато Доналд Тръмп беше просто милионер

Отговор