Гюнтер от Берлин – най-готиният дядо

Гюнтер - Берлин - дядо
Гюнтер от Берлин е пример как човек може да запази собствения си свят млад, независимо от годините.
Гюнтер Антон Крабенхьофт със сигурност е най-готиният дядо, който някога сте виждали!

Всъщност визията на въпросния Гюнтер е по-готина не само от тази на повечето дядовци, но и от тази на много далеч по-млади от него хора. Ако не ми вярвате – хвърлете един поглед на снимките в галерията по-долу и ще се убедите сами!

Но нека ви разкажа малко за него. Гюнтер живее в Берлин. Известен е със страстта си към модата и факта, че може да бъде открит в района на жп гара Котбусер Тор. Приятелите му дори се шегуват, че с ексцентричния вид и постоянното си присъствие в квартала е станал част от интериора на гарата и се е превърнал в

местна забележителност

И това не е никак далече от истината. Хората разпознават атрактивния германски дядо, снимат се с него и го приемат като същинска знаменитост, каквато той вероятно заслужава да бъде. Самият Гюнтер се описва като отворен и широкоскроен.

11949275_1463705080602178_2943843189424487137_n
Гюнтер позира с непознати по улиците на Берлин.

“Винаги съм се обличал така. Когато ходех на работа, когато ходя на фитнес. Искам да гледам на себе си с радост. Освен това визията ми винаги е била отражение на вътрешното ми аз”, казва с усмивка той пред Бьорн Акстинат, фотограф в модния берлински блок schickaa.com (място, където може да разгледате още ексцентрични жители на космополитния германски град).

Впечатляващият берлинчанин е представен в интернет пространството в края на юли, но през последните дни снимките му обиколиха земното кълбо и го превърнаха в

истинска сензация

Мистерия остава каква е точната възраст на този вдъхновяващ човек. Според някои издания Гюнтер е на невероятните 104 години. Други твърдят, че е под 80-годишен. Самият той е скрил тази информация от личния си профил във Фейсбук, където въпреки това е позволил на непознати любопитковци (като нас) да надникват в личното му пространство и да разглеждат ежедневието му под формата на няколко забавни и ведри снимки.

Ако имате време, направете го и вие в галерията по-долу. И ще се убедите, че за някои хора времето (по някакъв начин) наистина е спряло!

Вижте още: Най-стилният китайски дядо

Отговор