Едгар Артис и модата на околната среда

0
Едгар Артис
Зрънца от нар - пасват чудесно за поредната картина на креативния Едгар Артис.

Едгар Артис. Звучи ли ви познато? В последно време моделите му са един от безспорните хитове в социалните мрежи. Рокли от горели кибритени клечки, парченца от плодове, листа, кори, люспи от лук, сирене, сол, какао, мляко…, картината на стената, улицата, цветната леха или синьото небе… Изключителни попадения, които заслужено печелят овациите на все повече фенове.

Едгар Артис
Едгар Артис.

Едгар е от Армения, едва 21-годишен. Артис е псевдонимът, който си е избрал. “Много добре ми прозвуча като комбинация”, така сподели специално за читателите на Lifebites.bg.

Самоук художник. Но

изключително креативен и нестандартен

“Търся вдъхновението абсолютно навсякъде, старая се да използвам всеки възможен материал”, казва арменският моден илюстратор. Намира красотата в абсолютно всичко – в околната среда, в природата, в града. Моделите, които създава, са изпълнени с романтика, предизвикателност и притежават една различна чувственост. В някои от тях умело включва и арменски мотиви.

Едгар Артис
Арменски мотиви.

Любимият творец на Едгар Артис е Шамек Блуви от Йордания. Неговото влияние може да се види в моделите, при които роклята е изрязана, а десен представлява околната среда. От връстничката си Кристина Уеб пък заимства употребата на различните материали, с които апликира роклите.

Сред красавиците, които дефилират по модния подиум, Едгар Артис най-много харесва британката Кара Делевин, а моделите на Балмейн, Версаче и Филип Плейн са му най-любими. Обича да слуша Риана, Адел, Сия, Бионсе. Чувствителна натура, както приляга на всеки художник.

Едгар Артис
Гледката от балкона през есента – прекрасен мотив за рокля.

Като човек, който много иска да бъде част от световната мода, се чувства силно привлечен от космополитния Ню Йорк. С умиление обаче си спомня за една лятна ваканция с родителите му на нашето Черноморие – във Варна.

Смята, че най-големият му успех до момента, е разпространяването на моделите му в социалните мрежи и хилядите почитатели, които са му спечелили. Сега няма работа, но това не го отказва да преследва мечтите си да влезе в модния бизнес. “Искам да вдъхновявам. Знам, че с вяра мечтите могат да се сбъднат, трябва просто да не се отказваме”, каза в края на разговора ни за Lifebites.bg илюстраторът Едгар Артис.

Насладете се на изумителната креативност на Едгар Артис с моделите в галерията, които той предостави на сайта ни:

Още (и със сигурност по-актуални неща) от Едгар Артис можете да видите на страницата му във Фейсбук или на профила му в Инстаграм.


Вижте още по-различната гледна точка за грим върху устните на

Андреа Рийд

СПОДЕЛИ
Предишна статияПрестилки, скрили тайните на женската душа
Следваща статияЗимата е време да си бъдеш у дома
Криси Колева
По натура съм любопитка, по душа съм скиталка. Само с това мога да обясня факта, че от години живея в чужбина, макар от цялото си сърце да обичам България. Обичам да се смея, плаша се от скуката. Естествено, дай ми да пътувам, да срещам нови хора, да опознавам нови места. Обикновено съм кротка, но вътре в мен винаги напира една бунтарка. Всъщност, затова станах журналист преди има-няма няколко десетилетия. Вярвам, че журналистиката е призвание на всеки, който иска да промени света около себе си и има волята да преследва тази цел.

Отговор