Двама братя повтарят любимите си детски снимки десетилетия по-късно

0
детски снимки
Христо и Петър Бояджиеви.

Братята Христо и Петър Бояджиеви направиха невероятен подарък на родителите си по случай 30-годишнината от сватбата им. Те са повторили дванадесет от любимите си детски снимки днес на същите места, на които са заснети оригиналните кадри. Понякога позирайки със същите дрехи. Някои от снимките са странни, други са смешни, трети трогателни… Във всички случаи да изненадаш близките си с подобен подарък, е наистина страхотна и оригинална идея!

reenacting01
Някои от любимите си детски снимки Христо е заснел отново десетилетия по-късно.

“Доста се забавлявахме докато повтаряхме снимките и нашите родители останаха възторжени, когато ги видяха редом с оригиналните фотографии в красивия албум, който направихме”, пише в блога си Христо, който е автор на

заснетите повторно детски снимки

Той и брат му решават да направят нестандартния подарък, за да благодарят на майка си и баща си за всичко, което са направили и продължават да правят за тях. Принтират снимките и правят колажи, които им поднасят на семейна вечеря по повод юбилея на родителите си.

“Последваха 20 минути смях през сълзи, добре се получи. Майка ми заяви, че ще го покаже на всичките си приятели, а баща ми толкова ухилен не го бях виждал от години. Поуката поне за мен беше, че усилието за направата на един подарък и жест е много по-важна от стойността му”, разказва пред Lifebites.bg Христо Бояджиев.

reenacting05Както се оказа, Христо е отличен фотограф и запален пътешественик – комбинация, която често дава доста интересни резултати. Той е основател на сдружението Тук-Там и Фондация III и изпълнителен директор в Деспарк, дигитална агенция с офиси в София и Лондон. Въобще Христо е много интересен и вдъхновяващ човек и бяхме щастливи да си поговорим с него. Вижте още какво сподели в интервю за Lifebites.bg той, а всички снимки на двамата братя разгледайте на сайта на Христо Бояджиев.


Вижте още… уникални снимки на България от 1961 г.

Отговор