Повод за гордост: Българче смая журито на Гласът на Русия

За първи път всички съдии се обръщат и на баща, и на дъщеря на „слепите прослушвания”.  След успеха на Константин Работов, сега и малката Ивена впечатли журито и публиката на най-популярното руско предаване

Русия за първи път вижда такова нещо. И чува. Баща и дъщеря, които участват в “слепите прослушвания” на супер популярното предаване Голос (Гласът на Русия – руският вариант на The Voice) успяват да накарат всеки един от членовете на журито да се обърне, да изрази възхита от таланта им и да настоява да са в отбора му! Е, това се случи преди броени дни и то с БЪЛГАРИ.

Двамата наши сънародници, баща и дъщеря, накарали

журито на Гласът на Русия да ахне от изумление

и да се преклони пред гласовите им способности, са Константин и Ивена Работови. Историята на таткото преди месеци обиколи всички родни медии, но за тази на малката Ивена тепърва ще се говори. Нямам търпение да попитам Константин дали подобно нещо се е случвало преди в това предаване – родител и дете да участват и да постигнат такъв успех?

– Да, има и други такива участници. Прецедентът в нашия случай е, че и двамата преминахме много успешно “слепите прослушвания” като обърнахме към себе си всички наставници на шоуто. Досега не е имало такъв успех в шоуто!

Миналата есен той избра отбора на Полина Гагарин, сега дъщеря му Ивена заложи на Дима Билан. Вижте как се случи това във видеото по-долу: