Тийнейджърите днес и техните идоли

тийнейджърите
Тийнейджърите днес определено могат да ви изненадат.

Днешните подрастващи и техните идоли. Спирка Перник. Тийнейджърите. Те са сладки малки дяволчета, но има нещо, което не знаете за тях. И тук ще се опитаме да ви го покажем. А какво ще видите вие – разчитаме да споделите като коментар тук или на страницата ни във Фейсбук.

Децата на 21-ви век – различни, разглезени, лишени от ценностна система, интереси, различни от мобилния им свят, амбиции. Те са бомби със закъснител, те са тъжната българска реалност. Повече деца, по-малко възрастни, те винаги се чудят, мразят, крият неща, неразбирани са, критикувани, егоцентрични, вероятно социално изолирани, крехки… Какво ли не се говори за тях.

Бъдещето ни е в техните умове и ръце. А след всичко изписано и казано, то не е никак захарно и цветно. Изглежда като буря, която ще споходи света, когато те станат големи и държащи конците на управлението му, в частност на нашата родина. Не. Това не е самата истина. Днешната статия цели да ви покаже друга гледна точка:

какви са тийнейджърите и от друг ъгъл

Що за мисли се реят като светли ореоли над битието им? На кого се възхищават и може ли да се разсее сянката на предубедеността, че все пак те са ценни личности с отношение и мнение?

Lifebites.bg покани няколко млади хора от град Перник, за да ни разкажат за себе си и техните модели за подражание. Така нещата стават в пъти по-ясни и пъстри. Има надежда. Но за това ще ви оставим да се убедите сами.

Разделихме текста на страници – по една за всеки чаровен млад човек, който се съгласи да сподели мислите и идолите си с нас.

Започваме със 17-годишния Калоян на следващата страница.

Отговор