Кратък наръчник за постигане на просветление

Слънцеядство, слънцегреене и слънцеизкуфяване на кило

0
просветление
Слънцеядство - лъжа или реалност, в която има смисъл?

Отново тръгна тая мода из народа. Слънцеядство. Хората можели с години да не ядат. Греят се на слънце, медитират, четат мантри и събират въздушна прана. Обясняват, че поемат светлината през очите, които произвеждат биоелектроимпулси. И после чрез определена реакция с меланина организмът им произвежда хранителни вещества. Чиста фотосинтеза му е майката. Човекът е по същество растение (бурен някакъв вероятно, като гледам как е плъзнал по земята) и това е важно да се осъзнае най-после! Да се чудиш как науката още не го е потвърдила официално. Нали знаят много в днешно време? Нищо не знаят явно. Просветление им липсва.

Затова давайте да се връщаме в лоното на Майката Природа. Всеки достатъчно уважаващ себе си индивид трябва моментално да преустанови всякакви извращения над всичко, що диша и да мине на възвишено слънцеконсумиране. Край с първобитния страх, че ако не ядем, ще умрем. Напротив. Ще съкратим максимално бързо пътя си към седмото вибративно ниво (може и да прескочим осмото, ако сме достатъчно праведни) и ще се отървем бързо от това грозно прераждане…

слънцеядство
Да се хващаме за слънцето и да минаваме на фотосинтеза.

За да се стигне до тази душевна висота обаче, първо ни е нужно вече споменатото просветление. Иначе няма как да сме успешни в

това възвишено начинание, наречено слънцеядство

Така разправят запознати. То няма как да дойде, ако сме омърсени. Трябва да сме най-малкото вегетарианци (като абсолютен минимум, при това за тях изобщо няма гаранции), а най-добре вегани или още по-добре – суровоядци, за да имаме някакъв шанс да ни осени Божествената промисъл.

Затова от Lifebites.bg представяме на вашето внимание кратък списък със съвети

какво да (не) направите, за да постигнете ПРОСВЕТЛЕНИЕ:

1. Никакво ядене повече на продукти, получени при изнасилване, кражба или не дай боже убийство. Демек, моментално разкарваме месото (то е мърша по същество), млякото (кравата бива изнасилена по време на доенето), яйцата (хем кражба, хем отвличане на дете от майка му, хем убийство на неродено пиленце), меда (изнасилване на пчели-майки и убийство на пчели при изваждането му). Ако ни е много трудно в началото, следваме постепенната градация. Първо от мършояди ставаме вегетарианци, после вегани, после суровоядци и накрая слънцеяди. И воала – готови сме за висините.


2. Тръгваме голи. А това през зимата – ум да не ви посича да обличате вълнени дрехи. Нали не искате поредното животно, което е било остригано, да развие инфекция и да умре вследствие на процедурата? Оставяме го да си се задушава в собствен сос и даже и да умре, поне ще сме спокойни, че е било щастливо на финале гранде. Може и да му гарантираме

прераждане в човешка кожа

по този начин, знае ли човек. Всъщност, това може и да не е много хубаво, но пък само през човешко прераждане може да се достигне нирвана, та явно е необходимо.

веган
Защо веган? Има много истини, но и много… просветление… Извадено от Фейсбук група за вегани.

3. Изхвърляме пухените възглавници, якета и прочее парцали. За кожените неща е безсмислено да говорим. Всъщност, най-добре както ще сме голи, да си тръгнем и боси. Като Адам и Ева. От това по-оригинално – здраве му кажи. И без да взимаме ябълки от дърветата, че може да не са съвсем съгласни.

Тя змията дали е питала, като е късала?


4. Значи изхвърляме дрехите от вълна, перушина, лен, памук, найлон, фъстък, водорасли и плява… и пълним възглавниците с камъни, че засега се водят бездушни. Или я направо и възглавниците да изхвърлим. Лягай гол връз камъка – да е сигурно, че никой няма да бъде изнасилен. За завивка – шума от земята, доброволно нападала.


5. Спираме всякакви извратени занимания за развлечение с децата. Никакво водене по затвори (зоологически градини и паркове с животни) и по варварски мъчения за разнообразие (разбирай цирк с дресура на животни). Те приучват към насилие от малки и да не вземем да изтървем светлото бъдеще на малките слънцеядци. Дума да не става и за това да тормозим животни за своя разтуха – като да кършим на две конски гърбове с езда например.


слънцеядство веганство химия
Бисери на просветление от мрежата. Понякога се чудя дали е възможно да има хора, които сериозно мислят по този начин…?

6. Освен това е супер важно да се откажем и да разкараме де що химия има около нас. Това пасти за зъби, шампоани, сапуни, кремове, гримове… НЕ! Опитни познавачи разправят, че в устата се съдържат полезни вещества като витамин В12 например. И като врем разни химикали за миене на зъби, само ги отмиваме. Да не говорим, че зъбите са директен канал към мозъка и всички тия химии само може да ни затапят хипофизата, епифизата и за капак хипотенузата.

Затова никакви пасти повече, само четка и вода

Освен това е необходимо да осъзнаем нуждата от неползване на сапуни, защото те отмиват най-полезния защитен слой на кожата, който само природата може да ни създаде и от който тялото има страхотна нужда. Максимално бързи душчета, само с вода. Това е решението. А, водата също е добре да е от реката – щото тази от чешмата минава през химии, за да е бистра.


7. Нужно е също да организираме поход срещу употребата на кучета за разни гадни човешки нужди. Вие знаете ли, че на бедните животинки в полицията им се дават наркотици, за да се научат да ги надушват? А чували ли сте, че обучението на кучетата-водачи на слепи е жестоко и мъчително за тях?


8. За ваксините и антибиотиците пък направо мисля да не отварям дума. Това е най-големият бич за човечеството, който злият Сатана е можел да измисли, гадът му с гад… Ясно е на всички вече. Морбилито било опасно. Моля? Човешки папилома вирус причинявал рак. Да бе…

Айде да не си говорим глупости

Оставяме капацитетите да се доизкажат по темата:

ваксини слънцеядство
Ваксините са толкова ненужни, че няма повече накъде…

Да, пътят не е лесен, сигурно е дори трънлив, като се има предвид в каква поквара живеем. Ама то и на Исус не му е било лесно. И какво? Възкръснал накрая. Вечен живот. Рай. Буда само пилешки курешки ял и дъждовна вода пил. Ние пък сме по-сербез, можем и без това да постигнем нирвана. Няма страшно, братя и сестри, ще се справим. Само вяра му е майката. И достатъчно слънцегреене, че с тези дъждове напоследък… Ама ако станем повече по-бързо, може и нови технологии за събиране на слънчева енергия в бидони за зимата да измислят.

Сполайте. И със слънце-здраве!


(БЕЛ.АВТ.) С този текст категорично не отричам правото на хората да се хранят, обличат и самоопределят по какъвто и да било начин. Искрено се възхищавам на приятели, които са приели за своя кауза веганството или вегетарианството по здравословни или морално-етични подбуди. Самата аз споделям схващането, че животните също заслужават достойно отношение и живот, лишен от мъчения, даже и на финала. Самата аз често се изкушавам да спра консумацията на месо.

веган слънцеядство
Как да не се възхити човек от схващането, че децата трябва да приемат и мъжко мляко?!? Това е същинско просветление.

Но за разлика от всички, които имат адекватни причини и които имам късмета и щастието да познавам, напоследък често налитам на хора, които изпадат в брутални крайности поради очеизвадно невежество. А няма крайност, която да е добра.

Самият принц Сидхарта Гаутама, известен като първия Буда, след постигането на нирвана проповядва, че крайният аскетизъм не е добър. Че трябва да се следва Средния път, далеч от крайностите и самоунищожението.

Буда казва:

Ако натегнеш много струната, ще се скъса. Ако я оставиш хлабава, няма да свири.

Уважавам изключително това вярване. Както и постиженията на науката и в частност на медицината в последните години. И затова този текст е закачка с всички, които правят едно или друго, без реално да са наясно с това, което причиняват на себе си и на децата си. Без да имат адекватни аргументи. И не само – натрапват вярванията си агресивно, неадекватно и изключително неграмотно на останалите. Ако някой може да живее на фотосинтеза (ама наистина, не само на приказки) – браво, радвам се за него! Но ако може да не ми обяснява какви грешки правя, слагайки закуска, обяд и вечеря на масата на семейството си. И тогава всичко ще е наред за всички.

А да, още нещо – горният списък е несъвършен, тотално. Ако някой има предложения, корекции, поправки по процедурите за постигане на просветление – дайте, споделете ги, за да направим пътя към вечността по-идеален и праведен 😉 .


Вижте още: 10 дни глад: Опасни ли са експериментите със здравето

Отговор