Шарън Стоун: За любовта, страховете, парите и мъжете

0
Шарън Стоун
Шарън в специална фотосесия за списание Harper's Bazaar.

Тя е родена на 10 март 1958 г. Да, Шарън Стоун наближава 60-те! Гледаме снимките от последната ú светска изява и се взираме в бръчките по лицето ú. Търсим несъвършенства, сякаш липсата им ще ни накара да повярваме, че на този свят може да има нещо вечно.

Всъщност тя е от онези жени, обречени, ако не вечна младост, то поне на вечност. Като Бриджит Бардо, София Лорен, Лорън Бокал, Моника Белучи… Жени-легенди, чиито лица, независимо от бръчките, ще продължават да бъдат символ на красота. Жени, пораснали преждевременно заради кариерата и обкръжението си, които обаче успяват да запазят младежкия си дух на преклонна възраст.

Също като повечето от изброените по-горе дами

Шарън Стоун тръгва от забутано градче

в провинцията (в нейния случай – в Пенсилвания), за да пробие в модните среди в големия град и да се наложи като емблема за сексапил в световната киноиндустрия. Провървява ú като модел в Ню Йорк, подписва договор с Ford Modelling Agency, а малко след това се мести в Европа. На стария континент русата красавица решава, че творческият ú път трябва да поеме в друга посока. И решава да стане актриса.

“И така, събрах си багажа и се върнах обратно в Ню Йорк, където се строих в редица за статисти във филм на Уди Алън”, казва Шарън.

Минават 10 години преди да получи по-значима роля. Това се случва в Зов за завръщане, където през 1990 г. си партнира с Арнолд Шварцнегер .

Peter Duke -25
Шарън в началото на кариерата си като актриса.

“Бях сладко младо момиче с готин задник, което беше ужасна актриса. Но работих здраво, за да стана добра актриса и сега, мисля си, започвам да бера плодовете от тази здрава работа”, казва в интервю по това време Шарън.

Участието ú в Първичен инстинкт (само две години) по-късно я изстрелва във висините на световното кино и я превръща в любима звезда. Година по-късно, през 1993 г., Шарън Стоун е една от най-разпознаваемите и скъпо платени американски актриси. Хонорарът ú за ролята в Силвър е пет пъти по-голям от този, който получава в Първичен инстинкт.

И по-точно – $ 2,5 млн.!

Но освен с ролите и неостаряващата си красота Шарън, която (ако щете вярвайте!) е майка на 3 деца, ще бъде запомнена и с твърде откровените си интервюта (както и с измислицата, че е член на МЕНСА, но на жена като нея всичко може да бъде простено, нали?!).

Днес Lifebites.bg ви предлага едни от най-запомнящите се изказвания на Шарън Стоун – за любовта, избора на партньор, щастието и страховете.

celebrity-photos-emgn-12
Откровена и красива – Шарън Стоун

“През първата половина на живота си, имаш лицето, с което си се родил. А през втората половина, получаваш лицето, което заслужаваш. И е важно да разпознаеш красотата вътре в себе си, и да ú позволиш да порасне, за да станеш най-страхотния човек, който може да бъдеш.”


 

“Любовта е като изкачване на планина в тъмното покрита с лед. Една погрешна стъпка и си мъртъв!”


“Истинската самота е общество от хора, които не те разбират.”


“Жените могат да имитират оргазъм, докато мъжете имитират цялата връзка.”


 

“Хората се страхуват от промяната. Страх ги е, че ще изгубят нещо.
Не разбират, че в същото време ще получат нещо.”


Sharon-Stone_edited-1

“Обличам се, за да покажа, че съм щастлива.”


 

“Не си избирайте партньор, който има повече проблеми от вашите.”


 

“Винаги носете книга на среща. Ако ви стане скучно, ще можете да отскочите до женската тоалетна и да почетете.”


“Ако не искаш прасковите ми, не разклащай дървото ми.”


rs_300x300-150824132825-600.Sharon-Stone-Wings.ms.082415
Шарън Стоун е една от емблемите на Холивуд.
“Да имаш вагина и правилна нагласа в този град, това е убийствена комбинация.”

 

“Ако действаш така че все едно знаеш какво правиш, може да направиш всичко, което си поискаш – освен неврохирургична операция.”


 

“Моята философия е, че парите говорят, а парите в брой крещят.”


 

 “Гърдите ми са все същите, откакто се помня.”


“Славата ще влезе в стаята и ще те изяде или ще те заведе на разходка в невероятна джунгла – или ще те смачка, ще ти се изсмее и ще си тръгне.”


Прочетете още… за още една от иконите на световното кино – неостаряващата София Лорен

Отговор