Личният стил: Румяна Пенева и изкуството на обличането

0
Личният стил
"Личният стил" е практически наръчник, който всеки човек, търсещ своя стил, би оценил.

“Тази книга е за всички, които търсят отговори, стремят се към по-добра и колоритна версия на себе си и са достатъчно смели, за да я поискат”, започва предговора към книгата си Личният стил Румяна Пенева, експертът по личен стил и цветови анализ.

Румяна обещава разказ за едно от най-вълнуващите си пътешествия. И съдбоносни. Дотолкова, че

да промени живота ú

Личният стил - Румяна Пенева
Румяна Пенева – автор на книгата “Личният стил”.

“Става въпрос за зашеметяваща, неочаквана и разтърсваща промяна. Промениха се начинът, по който изглеждам; начинът, по който се чувствам, и най-вече начинът, по който възприемам себе си.

Пожелах от едно дълбоко място в душата си тази трансформация да докосне и други хора и започнах бавно и постепенно като истински изследовател да навлизам в сферата на работата с цветовете, а впоследствие и на личния стил. И да, правя това, защото обичам хората. Обичам да ги виждам щастливи и красиви”, пише българката.

В 128 пълноцветни страници тя разказва за това как облеклото променя всеки един от нас и дава най-доброто от своя

12-годишен опит като консултант

Личният стил помага на читателите да внесат увереност, красота и радост в живота си, като същевременно разкрият своето истинско Аз” – казват от издателство Софтпрес, а ние нямаме търпение да разгърнем книгата за полезни съвет и интересни случки.

На страниците на Личният стил Румяна Пенева дава насоки как да комбинираме хармонично дрехите си така, че да подчертаем предимствата на тялото. Обяснява кои са основните правила на бизнес облеклото, а също така и как да изчистим гардероба си от ненужните дрехи. В книгата става ясно и кои са шестте стила на обличане, както и какво са Четирите сезона – типовете, които повлияват избора на грим, аксесоари, цвят на косата и облеклото.

Книгата Личният стил
Книгата Личният стил е не само полезна, но и приятна за четене.

Десетки истории

от работата на авторката с клиенти придават на книгата онзи живец, характерен за най-добрите нехудожествени издания, твърдят от столичното издателство.

“С времето видях много жени и мъже, които търсеха себе си, а понякога даже не знаеха, че се търсят. Имах честта, защото наистина е чест, като консултант по цветови анализ и личен стил да мога да подкрепя техните лични процеси, да споделя знанието, което притежавам и което натрупах с времето, и после да наблюдавам чудесата, които се случват. Промените на хората вдъхновяват живота ми и вливат дълбок смисъл, от който лично аз имам нужда. И това си заслужава!”, казва авторката на Личният стил, позната и от платформата Coloriten.com.

IMG_0881

Личният стил е практичен наръчник,  който ще се чете от всеки различно – така, както се преживяват най-добрите романи”

– казва и редакторът на книгата Виктория Иванова. – Макар съветите тук да са изключително практични и до голяма степен универсални, книгата на Руми позволява на всеки читател да открие истини за собственото си уникално и различно Аз. Защото стиловете на обличане и цветовите типове, към които принадлежим, може и да са универсални, но в рамките на всеки от тях има безкрайно поле за интерпретации и импровизации. Затова още от черновата на ръкописа мисля за Личният стил като за билет за едно много вълнуващо и цветно пътуване и се радвам, че идва в семейството на Софтпрес на прага на най-прекрасния сезон за пътуване – лятото.”

Тъкмо навреме, убедени сме и ние!

Книгата Личният стил ще бъде официално представена на 13 юни (четвъртък) от 19:00 ч. в клуб Книгата (София, ул. Георги С. Раковски 193).


Вижте още…  как гримът издава женския характер

Отговор