Юни – най-шантавият месец с най-шарените хора

Юни е най-шареният и весел месец от годината.
Юни е най-шареният и весел месец от годината. Снимка: Foter.com

Ненапразно лятото си е избрало точно юни, за да пристигне окончателно. Най-зеленият, най-непредвидимият, най-шантавият и хубав месец в годината. Юни пристига, за да си остави багажа на една пейка в градинката на Кристал, да си отвори биричка, да пусне липите и малко свеж ветрец и доволно да си отпие, правейки Наздраве с минувачите.

А после да пусне малко дъжд, за да гледа как момичетата тичат с пъстрите си рокли през парка, за да се скрият някъде. Да подслуша нашите планове за лятото и за морето и да ни се посмее. А после да празнува с нас щастието, свободата и непринудеността на летните дни.

Юни има страхотно чувство за хумор

и го е предал на хората, които имат привилегията да са се родили точно тогава. Ако се съберат на едно място всички родени през този месец, със сигурност ще предизвикат природно бедствие.

юни - череши
Юни е месец на насладата. Снимки: Foter.com

Тези хора са едни от най-шантавите и пъстри човеци, които познавам. Едни от най-лудите и харизматични личности в световен мащаб също са избрали да се появят на бял свят тъкмо в средата на годината. Иконата Мерилин Монро, сивият кардинал Морган Фрийман, щурачката Аланис Морисет, най-секси жената в света Анджелина Джоли, единствената и неповторима Мерил Стрийп и великият сър Пол Макартни. Изобщо юни е един

наистина специален месец

И той, както родените през него, може да бъде непредсказуем. Да бъде ужасно горещ, а внезапно след това гръмотевичен и ветровит. Петнайсет минути по-късно отново да е слънчев и правещ се, че бурята преди малко не се е случила никога. А да си непредвидим понякога е толкова хубаво.

Юни е, посрещнете го, вдишайте го, изживейте го и ако ви изненада буря, независимо кога сте родени, просто си събуйте обувките, захвърлете чадъра и пошляпайте из локвите. Лекува и е забавно. Ако не вярвайте, попитайте децата.


Прочетете още… Март – месецът, който ухае на жена

СПОДЕЛИ
Предишна статияСърцето: 15 храни, които се грижат за него
Следваща статияЩе бъде прекрасен ден, нали, обич моя
Цветелина Цветкова
Завършила съм психология. Обичам да си говоря с хората. Гледам да търся доброто в тях и Слава Богу доста често го намирам. Поработих малко в телевизията, малко в киното и сега по малко пиарствам. Обичам морето, котарака Джанго, семейството си и приятелите, които ми дават всичко. Обичам и Депеш Мод, и миризмата на книга. Затова бойкотирам киндъла. От малка си пиша някакви неща в едни тетрадки, но не ги показвах на никого. Събрах смелост и се оказа, че май имам какво да кажа. Та поради тази причина ще ви разказвам разни неща, защото животът е толкова шарен. Ама много.

Отговор