Electric Pie – вкусното парче в българската музика

Electric Pie
Electric Pie.

Electric Pie. Те са ефирни, приятни и въздушни.

Музиката им, приятен микс от грууви, даунтемпо, диско, соулфул и дийп хаус гали ухото и има вкус на лек сладкиш, който ти се иска да опитваш отново и отново.

Electric Pie е новото име на добре познатите на българските меломани

Sound Solutions. Основатели на проекта са Ясмин Исинов (композитор и пианист) и Огнян Гърков (диджей и продуцент).

Electric Pie
Огнян и Ясмин от Electric Pie.
Electric Pie
Огнян, Алис и Ясмин от Electric Pie.

Ясмин е бил част от групите FWS (Free Will Society), заедно с Явор Захариев (Gravity Co.) , Mind Trips, Тransformation и КГБ. Оги е познат на нощната клубна сцена под псевдонима QJ.  Sound Solutions работят с много  познати имена като Claude J. Woods Jr. (Earth Wind and Fire), Белослава, Деси (Phuture Shock, Sentimental Swingers), Mайкъл Флеминг ( Tri 0 Five), Рут Колева и др.

Името им вече е разпознаваемо не само в България, но и в световен мащаб, след като техни ремикси намират място в дигиталните магазини за лейбъли като Music Clinic Records, Funktion Music Recordings, DeepClass Records (Испания), Houselective Records (Норвегия),Tото Recordings (Украйна) и други.

През 2014 година към групата се присъединява младата и талантлива Алис Инджеян и бандата сменя името си на Electric Pie. Ясмин и Алис се познават от години, той знае, че тя е певица, но не е чувал нищо нейно. След години Алис му пуска нейна песен и Ясмин решава да я пробва за новия проект.

Резултатът е повече от вълшебен 

С парчето “Love to be” те официано се представят пред публика с новото име Electric pie.

Вижте още: DJ Cass – първата жена диджей в българския хип хоп

СПОДЕЛИ
Предишна статия10 сайта, които може да ни направят по-умни
Следваща статияХитлер: Човек вярва в това, което му се иска
Цветелина Цветкова
Завършила съм психология. Обичам да си говоря с хората. Гледам да търся доброто в тях и Слава Богу доста често го намирам. Поработих малко в телевизията, малко в киното и сега по малко пиарствам. Обичам морето, котарака Джанго, семейството си и приятелите, които ми дават всичко. Обичам и Депеш Мод, и миризмата на книга. Затова бойкотирам киндъла. От малка си пиша някакви неща в едни тетрадки, но не ги показвах на никого. Събрах смелост и се оказа, че май имам какво да кажа. Та поради тази причина ще ви разказвам разни неща, защото животът е толкова шарен. Ама много.

Отговор