Хитлер: Човек вярва в това, което му се иска

Хитлер

Искрено се изненадах, когато разбрах, че Адолф Хитлер, извършил толкова посегателства и демонстрирал извънредна жестокост към евреите, всъщност е проявил огромна състрадателност към животните. Той е първият управник, въвел тотална забрана върху правенето на експерименти с животни през 1933 г.

Бъдещият немски фюрер се ражда на 20 април 1889 г. в градчето Браунау в тогавашна Австро-Унгария. През 1892 г. малкият Адолф и семейството му се преместват и установяват в Германия. Той е четвъртото дете в

семейството на Алоис и Клара Хитлер

Години по-късно излизат подозрения, че баща му има еврейски корени. През 2010 г. е направено изследване на 39 от родствениците на Хитлер. То доказва, че ДНК му принадлежи към хаплогрупата E1b1b1, която се среща най-вече при евреите и славяните. Изследването е направено именно по бащина линия. Т.е. твърденията, че Алоис Хитлер има еврейски корени вече няма как да бъдат отречени.

[Още за семейството на Фюрера и как пеменникът му е воювал срещу него.]

ed63e69c50a228f22aef11b30a2131f5
Хитлер се увлича по идеята за войната още като дете.

Хитлер израства като щастливо и добро дете. Обича да играе на каубои и индианци. Запалва се по идеята за войната от книга за Френско-пруската война, която намира сред вещите на баща си, както самият той твърди. Още по време на ученическите си години бъдещият немски диктатор се увлича и по идеята за национализма. В неговия бунт и готовност за борба, изследователите откриват

отпечатъка от тежката дисциплина и възпитание

налагани на Адолф от баща му, докато расте. Никой, обаче, не е можел дори да допусне, че омразата и жаждата за мъст у Фюрера ще достигнат такива размери и ще предизвикат невиждан за времето си геноцид.

Днес Lifebites.bg ви предлага 15 цитати на Адолф Хитлер, които най-точно описват неговата същност и отношение към света и хората.

untitled
Интересен факт е, че нацисткият лидер е проявявал огромна състрадателност към животните.
“Винаги е по-трудно да пребориш вярата, отколкото знанието.”

“Всеки, който вижда и рисува зелено небе и сини поля, трябва да бъде стерилизиран.”

 “Хуманизмът е проява на глупост и малодушие.”

“Истината няма значение, важна е победата.”

“Използвам емоцията, за да убедя масите – аргументи ползвам за малцина.”

 “Ако изречете достатъчно голяма лъжа и достатъчно често я повтаряте, хората започват да вярват в нея.”

 “Победителят никога няма да бъде запитан дали казва истината.”

0,,6100195_4,00
Адолф Хитер
“Интелектът на жената няма значение, нейната цел е само да даде здраво поколение.”

“Не разбирам защо човекът не бива да е толкова жесток, колкото е природата.”

“Този, който не е готов да отдаде живота си, той не е достоен да го притежава.”

 

“Тя (държавата) трябва да постави расата в центъра на всеобщия живот. Трябва да се грижи за запазването на нейната чистота. Трябва да обяви детето за най-драгоценното благо на един народ.”

 “Омразата трае по-дълго от нехаресването.”

 “Чрез правилното и стратегическо използване на пропагандата можете да направите така, че хората да виждат Рая като Ад и Ада като Рай.”

 “Човек вярва в това, което му се иска.”

 “Изкуството на лидерството е в това да насочиш вниманието на хората срещу конкретна цел и да не допуснеш нещо да ги раздели.”

3 КОМЕНТАРА

  1. Това което сте написали е дезиниформация и голяма част от него е подла лъжа, НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИШЕТЕ ИСТИНИ А НЕ ВНОШЕНИЕЯ!

Отговор