10 причини да посетиш Лас Вегас

Лас Вегас
Колко причини ти трябват, за да посетиш Лас Вегас?

Лас Вегас е уникално място. Няма такъв град никъде по света. Може да пътуваш във времето и пространството за часове и да имаш странното усещане за телепортация, без да се интересуваш от географски ширини.

Тук всичко се случва бързо и диво, нямаш време за мислене, защото офертите хвърчат бясно и няма как да им устоиш.

Лас Вегас не е място за почивка

Този град на греха никога не спи. Във Вегас има какво да правиш денонощно. И предупреждавам, че този град не е за хора със слаби сърца.

Ето ви и моите десет причини защо трябва да посетите Лас Вегас:

Вегас
Забавлението във Вегас е гарантирано

1. За да избягаш от реалността. Вегас е Дисниленд за възрастни. Пълно е с места за забавления от всякакъв характер и купонът никога не спира. Никой няма да те накаже, ако прекалиш с удоволствията или поне наказанието би било сладко.

2. Може да удариш джакпота и да станеш милионер за един ден. Разбира се, може и да не ти се случи, но задължително трябва да изпробваш късмета си.

3. Тук е истинският купон.

Този град никога не спи. Комар, стриптизьорки и пиячка – 24/7 гарантирано удоволствие.

Вегас
Можеш да видиш целия свят, събран в този град!

4. Да бъдеш в Париж, Монте Карло, Ню Йорк, Египет и Китай в един ден. Без дори да се налага да пътуваш дотам.
5. Може да се ожениш по всяко време. Сватбените зали работят денонощно. Да сключуш брак на “drive through”, без дори да се налага да слизаш от колата. Само спираш за подпис и продължаваш по пътя си. Както Бритни Спиърс и Джейсън Алекзандър направиха преди време след дискотека. А като изтрезнееш и поразмислиш, винаги може да „върнеш” поръчката и да анулираш брака си. Поне на стари години ще имаш луд спомен за разказване.
6. Да вечеряш в ресторантите на най-големите топ шефове от готварски световно известни телевизионни шоута. Като Гордън Рамзи и Волфганг Пук.

7. Да се разбиеш на партитата на най-големите и известни диджеи като Tiesto, DEADMOU5, Afrojack и David Guetta.

IMG_71701
За интелектуалците – има и музеи.

8. Само тук може да посетиш уникалния по рода си Музей на еротичното изкуство. Както и нашумелия напоследък Музей на мафията.

9. Най-горещите оферти те чакат тук. Никъде другаде няма да намериш коктейл Маргарита само за 99 цента.

10. И не на последно място (макар и в нашия списък да е точно такова), ако си класически турист, Лас Вегас е заобиколен от уникални природни забележителности.

Наблизо са Red Rock, Grand Canyon, Death Valley и Zion national park.

Вижте още: Емигрантите, които създадоха Америка

Отговор