Бионсе – за успеха, красотата и вътрешния мир

Бионсе Ноулс
Бионсе Ноулс

Една от най-големите световни звезди в съвременната модерна музика Бионсе Ноулс признава две неща за себе си. Първо: че това, което е тя на сцената е много различно от нейната същност в живот. И второ – че за да пази добрата си форма си позволява да хапва само по едно единствено изкушение (в неделя, и най-често това е нейната любима пица).

Бионсе е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън, Тексас. Започва официално музикалната си кариера като част от дамското трио Дестинис Чайлд. Въпреки успешната им кариера, в крайна сметка групата се разпада.

Бионсе започва соловата си кариера

и още с първия си албум печели милиони фенове по света.

През 2008 г. се жени за хип-хоп изпълнителя Джей Зи, от когото ражда момиченце – Блу Айви Картър – през 2012 година. Същата година печели признание за най-красива жена от списание Пийпъл. В периода юни 2012 г. – юни 2013 г., Ноулс и Джей Зи държат първенството в класацията на престижното списание Форбс за най-богатите двойки в шоубизнеса. По това време двамата са с общ доход от около 95 млн. долара.

Бионсе е любител на ориенталските танци и музика. Освен певица, тя се изявява и като актриса, автор на песни и продуцент. Екзотичната красавица печели мъжките сърца и се нарежда на челните места в множество класации за

най-сексапилна жена в света

Lifebites.bg намери за вас 15 от най-впечатляващите изказвания на Бионсе Ноулс, които показват защо тя е толкова добра в работата си и разкриват гледната ú точка за живота.

wpid-Beyonce-2015-2016-4“Доверието е като огледало; не можеш да го поправиш, ако се счупи.”


“Сила означава щастие; сила означава здрава работа и жертване.”


“Не трябва да доказвам нищо на никого. Само трябва да следвам сърцето си и да се фокусирам върху това, което искам да кажа на света. Аз управлявам моя свят.”


“Прави това, което си роден да правиш. Просто трябва да се довериш на себе си.”


“Когато обичаш и приемаш себе си, когато знаеш кой наистина го е грижа за теб и когато се поучиш от грешките си, тогава спира да ти пука какво мислят за теб хората, които не те познават.”

ML-vacation_49


“Ако си с правилния човек, той изважда най-добрата твоя версия.”


“Колкото повече съзряваш, толкова повече осъзнаваш, че тези несъвършенства те правят по-красив.”


“Истината е, че понякога губиш. И никога не си твърде добър, за да загубиш. Никога не си твърде голям, за да загубиш. Никога не си твърде умен, за да загубиш. Случва се да губиш.”


“Винаги когато съм объркана за нещо, моля Бог да ми разкрие отговорите на моите въпроси, и той го прави.”


“Най-съблазнителното нещо, което жената има, е увереността.”


“Почувствах, че е време да подредя моето бъдеще, така че си поставих цел. Моята цел беше независимостта.”


“Хората, които се оплакват, наистина ми лазят по нервите. Когато не се чувствам в най-добрата си форма, се питам: „Какво ще направиш за да не е така?“ Използвам негативността като гориво, за да се трансформирам в по-доброто ми аз.”


“Твоята стойност се определя от теб самия. Не трябва да зависиш от някого, който ти казва кой си ти.”


“Силата не ти е дадена. Трябва да си я вземеш.”


“Ако всичко беше перфектно, никога нямаше да се научиш и да израснеш.”


Вижте още… Фрида Кало – гениалната майка на селфито

Отговор