10 гадости, които жените причиняват на мъжете

Жените можем да бъдем доста гаднички и да причиняваме на мъжете големи страдания, твърди индиецът Сканд Тиаги. В личния си блог компютърният спец е подредил в класация десетте най-големи гадости, на които представителките на нежната половина от човечеството са способни да подложат останалата част от него.

Тиаги е категоричен, че за да постигнат различни свои цели, дамите не се свенят да си играят с чувствата и егото на мъжете. Блогърът е базирал класацията както върху личния си опит от предишни връзки, така и върху разкази и преживявания на свои приятели.

Ето го и топ 10 на женските гадости

Подредени са от най-безобидната към най-ужасната, според Сканд Тиаги. А вие сами преценете доколко справедлива е преценката му:

10. Да не си вдигат телефона.

мобилен
Една от най-големите гадости, които жените причиняват на мъжете – да не си вдигат телефона.

„Най-накрая сте успели да я убедите да ви даде телефонния си номер и се чувствате страхотно! Чарът и добрата ви визия явно са я впечатлили. За съжаление, когато се опитате да ѝ звъннете, тя не отговаря. Или много по-лошо, дала ви е фалшив номер!

Някои жени ще ви дадат телефонния си номер само, защото е по-лесно, отколкото да ви кажат директно в очите, че не ги интересувате. В този случай тези, които са ви дали измислен номер, поне са били по-категорични и ясни в желанието си индиректно да ви съобщят, че нямат намерение да разговарят с вас.”

  1. Да използват мъжете за безплатни напитки.

гадости жени мъже
Още една от списъка топ гадости – да юркат мъжете за безплатни напитки.

„Много жени излизат вечер с намерението да не похарчат нито лев от собствените си пари за напитки в баровете и клубовете. Вместо това, те разчитат на хитростта си, за да убедят мъжете да се бръкнат за пиячката им. Някои жени ще благоволят да използват повода, че са ги почерпили, за да опознаят ухажора си. Докато други – жестоките и безсърдечни – ще си приберат питието, ще пофлиртуват набързо и ще се преместят към другия тъпак, който ще изгори с пари за следващата напитка.”

  1. Да използват мъжете като резервна гума.

„Може би сте имали кратка връзка и сте забелязали, че очите й започват да блуждаят. Тя или се кара повече с вас или изобщо не си прави труда за подобно нещо. Приятелите ѝ се смълчават, когато заговорите в стаята. Често не отговаря на телефонните ви обаждания. Вещите ѝ постепенно започват да изчезват от апартамента ви.

Е, добре. Проумейте го. Тя може и да е свястно момиче, но истината е, че се кани да ви зареже! И понеже не е жестока, ще ви замотае за известно време, докато на хоризонта се появи някой друг. Тези момичета не обичат да остават сами, без връзка. Затова вместо да ви избавят от нещастието и да приключат, те продължават да ви баламосват, докато срещнат другия, който да ви замести. И това не е всичко. Ако обаче е от онези жестоки и безсърдечни мадами, имайте едно наум, че може да започне да излиза с него още преди да е скъсала с вас.”

  1. Да манипулират емоционално мъжете.

гадости плачеща жена
Плачеща жена с цел манипулация – от онези гадости, на които мъжете трудно устояват.

„Мъжете не харесваме да виждат как плачат дамите. И някои женски създания се възползват от този факт и го използват, за да получат каквото искат. Като цяло жените са много по-емоционални от мъжете и за тях е лесно да използват неразбирането на женските чувства, за да получат нещо от половинките си. Няколко сълзи, поронени в точния момент и на точното място или нервно избухване – и готово! Повечето мъже ще направят всичко, за да спрат тази драма!”

 

  1. Да използват физическо насилие.

„Мъжете са възпитавани, че удрянето на момичета е категорично забранено и неправилно поведение. За нещастие, има жестоки жени, които използват този аспект от мъжката индивидуалност. Някои дами намират за напълно приемливо да зашлевят по лицето половинката си, ако получат по-рязък отговор от нея. Знаейки, че той никога няма да им отвърне, този тип жени се държат така като че ли могат да му причинят всякакъв вид физическа болка без страх от ответна реакция. Мъжът, разбира се, е малко вероятно да сподели на някого, че е бил наранен от приятелката си, тъй като е убеден, че ще го приемат или за твърде слаб, или за емоционален… или пък просто е твърде свестен, за да го направи.”

  1. Да критикуват мъжа пред други хора.

„Наблюдавам тенденция в телевизионните предавания и реклами мъжете често да се представят като идиоти, докато гаджетата им са интелигентни и безупречни. Това може да се окаже от полза на гадните ни половинки, които критикуват и унижават мъжете си на обществени места. Жените могат да си служат с този ужасен трик по начин, по който ние мъжете никога не бихме си позволили да го направим. Когато в компания една жена се подиграва или направо унижава партньора си, останалите по-скоро са склонни да се забавляват, отколкото да се ужасят.”

  1. Да крият, че са обвързани.

гадости жени мъже
Когато жените крият пред мъжете, че вече са обвързани, това определено е гадост.

„Направили сте всички възможно, за да впечатлите сладураната, която сте срещнали и действията ви като че ли дават резултат. Когато в един момент внезапно стигате до положението, в което деликатно може да попитате за телефонния ѝ номер. Тя се усмихва… и казва: „Имам приятел.”

 

Тази информация, мили дами, е хубаво да се декларира в началото на разговора. Със сигурност не е най-лошото нещо, което една жена може да причини на мъж. Но е дразнещо, когато тя ви оставя да си мислите, че е свободна, за да може да се забавлява на флирта и комплиментите ви.”

  1. Да отказва секс!

„Това е изпробвано с годините и е едно от най-често използваните, гадни трикчета, които жените причиняват на мъжете. За повечето от нас сексът е също толкова важен, колкото кислородът и да ни бъде отказван такъв, за да може жената да получи нещо или просто да ни накаже заради някое наше прегрешение, е доста отвратителна постъпка. Дори и да е ефективна!”

  1. Да тестват любовта на половинката си.

„Тръгнали сте да излизате с приятели, когато гаджето ви се обажда и ви моли да промените плановете си и вместо това да прекарате вечерта с нея. Тя няма нищо конктретно предвид, просто иска да ви види. Знае отлично, че искате да се видите с другите момчета. Но ако наистина я обичате, вместо да се забавлявате с тях, ще отидете при нея. Ако молбата ѝ започва с думите: „Ако наистина ме обичаш”, не се връзвайте! Знайте, че това е изпитание! Изберете ли да направите нещо друго, а не веднага да отпрашите към дома ѝ – провалили сте се. Този тип тестване на връзката е наистина гадно и жестоко!”

флирт
Флирт, за да предизвикат ревност – от запазените марки-гадости на жените.

1. Да флиртуват, за да предизвикват ревност.

„Може би тя се чувства недооценена? Може би току-що сте се скарали или вероятно се забавлява да гледа измъченото ви лице?! Независимо от причината, момичетата, които фриртуват с други мъже пред погледите на половинките си, са незрели и манипулативни.”


Вижте още за войната между жените и мъжете

Отговор