Типовете мъже, които жените харесват в различни етапи от живота

0
типовете мъже
А вие имате ли си класация на типовете мъже, които най-често се харесват на жените?

Всички са си задавали този въпрос – какви са типовете мъже, които най-често се харесват на жените? Никога обаче никой не е получавал конкретен отговор и това е така по една проста причина – рядко и жените знаят. Да, всичко е строго индивидуално, но в крайна сметка никога не можеш да бъдеш сигурен какво точно търсиш, докато то самò не се блъсне в теб.

Въпреки всичко се наблюдава поне една тенденция в желанията на жените, когато става въпрос за мъже и тя се изразява в това в какъв период от живота си се намират те – било то на ръба на студентството, или пък на върха на професионалната си кариера.

Без повече разкатавки – ето и три от типовете мъже, които жените харесват в процеса на израстването си:

Общата изгора. Или любовните копнежи на една ученичка.
типовете мъже
Общата изгора – харесван поне от две съученички едновременно.

Обикновено в гимназиалните години най-популярните увлечения са в рамките на известни актьори, музиканти, спортисти, или който там се падне на мода. Върхът на пирамидата обаче заема общата изгора. Откакто свят светува, няма случай, в който поне две съученички да са нямали общ избраник.

Той или е яхнал гребена на вълната на красивите гени, или е мистериозен – с тенденция да твори мрачно и неразбираемо изкуство, без значение дали поезия, музика или декупаж. Или е спечелил завидни спортни успехи, пред които всеки друг се прекланя. Той е звездата, в чийто неофициален фен клуб членуват половината момичета в училището.

Добрата новина е, че модата на общите увлечения преминава след приключването на гимназията, тъй като рано или късно момичетата осъзнават, че първо: не могат (а и не искат) да го разделят и второ: вече им е под нивото да си шушукат в ъглите за човек, който вероятно така или иначе не е такъв, за какъвто си го представят.


Идеалистът. Студентската тръпка на всяка жена.
типовете мъже
Идеалистът е от типовете мъже, които неминуемо са обект на желания на жените в определен етап от живота им.

Критериите на вече поотрасналата жена леко се изменят. Леко. Пак е възможно да залитне по някого заради мистичната му аура (или каквото там тя си мисли), но вече разсъждава ма-а-алко по-трезво. Обикновено това е времето, когато се среща с много нови хора, които ѝ правят голямо впечатление с високите си идеали, нереалистичните мечти и голямото самочувствие.

Той е красив (според собствените й представи), страшно амбициозен и интелигентен, а тя все още се улавя, че го оприличава на някой от любимите си актьори или музиканти. Между двамата има страхотна платоническа връзка (нищо, че и сексът е страхотен).

И така се захваща с някой, когото смята за интересен, или за сериозен в желанията си, без значение дали в крайна сметка е такъв. Добрата страна на студентските любови е, че често носят не една или две случки, достойни за разказване с много детайли – било то нещо съвсем малко като жест или изречение, или нещо наистина грандиозно като обяснение в любов или обвинение в дребно престъпление, като зависи от сериозността на връзката.


Идеалният. Който всяка сериозна жена мечтае да срещнe.
типовете мъже
Идеалният.

Като човек, който се е нагледал на доста неща, вече сериозната жена търси и сравнително сериозни кандидати. Не, че не се случва да попадне на несериозни. И не, че знае как да ги избегне, но пък поне има едно наум. В този етап не е чак толкова лесно да се влюбиш, защото вече имаш списък с изисквания.

Мъжът, към когото си мисли, че се стреми една сериозна личност, която се грижи сама за себе си е:

 • добре изглеждащ,
 • забавен,
 • зрял,
 • перспективен,
 • с регулярни доходи,
 • забавен и по възможност
 • без супер специфични чудатости.
 • Не е лошо да има подход към децата,
 • собствено жилище,
 • да спортува,
 • трябва да обича да пътува и
 • да ухае хубаво.

С една дума – идеалният.

Това, което може би впоследствие осъзнава търсещата жена е, че рядко такива хора съществуват, но пък и не е нужно. Защото, както вече споменахме още в началото: не винаги това, което мислиш, че е най-добро за теб, е наистина това, от което имаш нужда. Или пък е. Кой знае.


Вижте още какви са типовете мъже, които най-често НЕ се харесват на жените

Отговор