Шампион по сваляне на килограми и неговите съвети

килограми
Андриан Аспарухов и неговите безценни съвети за успех при свалянето на килограми и не само.

Андриан Аспарухов е от онези вдъхновяващи хора, които показват, че да се промениш до неузнаваемост е възможно, стига да го желаеш достатъчно силно. Че нашият дух и воля са най-важните ни партньори във всяко начинание, но и важни инструменти, които не трябва да спираме да развиваме. Никога.

Андриан, за когото ви разказхме преди време, успява да свали 70 килограма за около 3 години. Това става благодарение на хранителен режим, който той сам разработва за себе си и своите индивидуални нужди. Но храненето не е единствената

новост в живота на закръгления младеж

промяна
Да промениш себе си не е лека задача. Особено, ако в играта са доста килограми.

Той се впуска в усилени фитнес тренировки, за да превърне мазнините в мускули и да извае своето тяло. Казва, че след свалянето на многото килограми животът му коренно се е променил. И също, че нямало аспект от живота му преди, на който наднорменото тегло да не пречело. Когато разгледате снимките в този и предишния материал посветен на трансформацията на 24-годишния в момента Андро, сами ще се убедите колко мащабна е тя в действителност. И да, наистина, външният вид не е всичко. Но понякога може да означава страшно много.

В тийнейджърските си години Андриан Аспарухов постоянно е

бил обект на подигравки заради многото си килограми

Шишкото, на когото всички се присмивали. Нямал никакво самочувствие и дори дрехи, които да може да си купи от магазина. Просто нищо не му ставало. Толкова огромен бил младежът.

Но днес той е коренно променен. Самочувствието му расте, тялото му вече не е обект на подигравки, а на желания. Момичетата се заглeждат по него, а доста от момчетата му завиждат за фигурата. Той самият споделя, че днес се чувства ментално по-зрял, мъдър и по-силен.

килограми
След драстичната промяна във външния си вид, Андриан вече не се срамува от своето тяло.

И тъй като успехът му е наистина забележителен, доста хора вече са се свързали с него, за да им помогне да постигнат и те същия успех. Младежът изготвя индивидуални режими, програми и диети на клиентите си. Споделя, че вече е налице и първият му голям успех като ментор – човек, решил да се довери на услугите му вече е олекнал с цели 40 килограма. При това само за период от около 4 месеца.

Днес решихме да споделим с вас

10 съвета как да промениш себе си

които Андриан Аспарухов сподели с Lifebites.bg.

  1. За да промениш себе си, трябва истински да го желаеш. Да си готов на всичко, за да сбъднеш мечтата си, а не да правиш нещо насила.

  1. Промяната започва вътре в теб. Промени себе си, мисленето и виждането си към по-добро, за да станеш по-добър.

  1. Никой не е длъжен да вярва в теб и да следва мечтата ти! Трябва сам да повярваш в себе си, преди някой друг да повярва в теб.

  1. Ти си причината за всяко лошо нещо, което се случва в живота ти! Постоянните позитивни мисли водят до щастливи моменти, а негативните – до нещастие.

  1. Ако нищо покрай теб не се променя… Промени нещата, които са край теб.

килограми
Силната воля и дух винаги са първата сигурна крачка към желаната промяна!
  1. Самонагласата е важна. Ако постоянно си повтаряш: “Няма да мога!”, “Няма да успея!”, “Невъзможно е!” – никога няма да успееш! Трябва да си повтаряш: “Аз ще успея!”, “Аз ще се справя!”, “Възможно е!”.

  1. Имай винаги високи цели, мечти и амбиции! Както е казал великият Лес Браун: “Цели се винаги в Луната, защото дори да не я улучиш ще знаеш че си сред звездите”.

  1. Извиненията звучат най-добре за този, който ги използва. Не използвай извинения, а действай!

  1. Не се страхувай от промяната! Много от нас не живеят мечтите си, защото изживяват страха си! Животът няма граници. Само тези, които сами си поставяме!

Грандиозната промяна на Андриан в снимки.
Грандиозната промяна на Андриан в снимки.

10.Не обръщай внимание на хората! Както лисицата казала, че гроздето е кисело, само защото не го е стигнала, така и хората ще ти кажат, че никога няма да успееш! Но не е така! Мнението на някой за теб не трябва да става твоя реалност.

Вижте още: Голямото отслабване. 44 килограма по-малко

Отговор