“Сам вкъщи“ се завръща

“Dryvrs” – най-новият проект на актьора Маколи Кълкин показва какво се случва с живота на малкия Кевин от култовата поредица „Сам вкъщи“ – 25 години по-късно. В мрежата вече са завъртя първият епизод от уебсериала на Кълкин.

Той прави пародия на ролята си отпреди четвърт век, съобщава „Дейли мейл“. В новия сериал ще гледаме травматизирания Кевин, който не е успял да преодолее стреса от своето оставане сам вкъщи като малък. Всичко е поднесено с чувство за хумор и честно казано наистина бих проследила с любопитство опита на Маколи Кълкин да съживи спомена за симпатичния русокоско Кевин. Въпреки че не споменава името си, за всички е ясно, че образът от новите серии на Маколи Кълкин и този на Кевин Макалистър от хитовия “Сам вкъщи” всъщност представляват едно и също лице.

„Сам вкъщи“ дълги години беше любимият филм (особено по Коледа) за деца, родители, баби и дядовци. Първият филм се превръща в истински хит веднага след появата си по кината. Той успява да се задържи под номер 1 в класацията за най-гледани филми в края на 1990 година в продължение на 12 седмици.

Ако сте от хората, които по една или друга причина не са го гледали тогава – ето накратко сюжета. Семейството на 8-годишния Кевин Макалистър заминава на коледна ваканция. В суматохата по време на тръгването, той е забравен от своите родители и така остава сам вкъщи за празниците. Истинският проблем е, че крадци решават да се промъкнат, за да ограбят именно тяхната къща и малкият Кевин е принуден да се справи с нашествието на бандитите.

И въпреки че много хора смятат, че новият мини-сериал на Кълкин е опит да си върне поне част от някогашната слава и безбройни фенове, все пак не е чудно, че култовата поредица най-сетне ще получи своето дългоочаквано продължение, след толкова години.

Отговор