Роби Уилямс. 5 причини да го видите на живо

Роби Уилямс
Роби Уилямс

Има концерти, които гледаш и забравяш. За други говориш известно време… но има и такива, от които оставаш безмълвен и минават като миг.

Преди да гледам Роби Уилямс на живо в Букурещ определях себе си като умерен негов фен, харесвах някои от парчетата и знаех, че е много харизматичен артист, който взривява публиката със своето шоу. Но от приемане на факта, че Уилямс е голяма звезда, бързо осъзнах, че този англичанин застава пред теб и те помита, разбутва всички останали твои любимци и ти просто му освобождаваш място в сърцето си………завинаги!

Роби Уилямс се появи на сцената и ни зашлеви с Let me entertain you. Адреналинът ме сграбчи и не ме пусна няколко часа. Цялата публика попадна под негово влияние, всички тези около 65 хил. души, които бяха на площада на Конституцията, избухнаха и се сляха в един. И 40 градусовата жега не причини инфаркт на огромното туптящо сърце на публиката.

Видимо впечатлен и развълнуван от реакцията ни, Роби не спря да флиртува с нас и да ни омагьосва, беше научил и думи на румънски, ще видим как ще се справи да казва „Здравейте, Spirit of Burgas”.

Когато Роби обърна поглед към небето и извика: „Фреди Меркюри, това е за теб!“ и започна интрото на Бохемска рапсодия, аз се разплаках.

Имаше сълзи и в очите на хората около мен. И предполагам не мислите, че е странно. Фреди е велик и неповторим и е изключително завладяващо, когато виждаш друг талантлив човек да изразява своята почит по този начин. Респект!

Причините да гледате Роби Уилямс ли? Ето 5 от тях!

Роби Уилямс
През лятото на 2015 г. Роби Уилямс пя пред българска публика.

1. Роби Уилямс е у дома.

Кой каквото иска да ми говори, изобщо не страдам от излишен патриотизъм, ама си е друго, когато си на концерт на любим изпълнител в твоята страна и си с твоите приятели и говориш на твоя роден език. Пък и всички знаем, че сме всеотдайна публика и отдавна вече обяснението не е само, че артисти от такава величина рядко идват в България.

2. Може да те покани на сцената и да с него.

Това се отнася само за момичетата и то такива, които притежават билет за Golden circle. По назад той не ходи . Да те избере Роби Уилямс, да ти каже името пред всички и да те „вкара в леглото си“ /ще разберете какво имам предвид/ си е емоция за цял живот и статуси във фейсбук поне за месец напред. Момчета, има и за вас. Гласовитите дами от бенда са умопомрачителни, с безкрайни крака и внушителни прелести. А как само пеят.

Роби Уилямс
Роби Уилямс е страхотен шоумен и никой не може да му го отрече.

3. Роби Уилямс е уникален шоумен.

Той притежава гигантска енергия, която щедро излива върху всички. Много умело и със страхотно чувство за хумор се отнася към годините си, към фигурата си („По едно време бях доста дебел, после слаб, после пак дебел“) и дори към размера на пениса си. A не е за подценяване и това, че можеш да видиш Роби обут в пола и да се насладиш на бельото му не веднъж, защото той много държи да го покаже.

4. Той показва уважение към другите музиканти.

Можеш да чуеш песни на други световни звезди, изпълнени по перфектен начин, с много искреност и уважение. Queen, Oasis, George Michael, U2 и разбира се Sinatra.

5. Концертът на Роби е като книга, която не можеш да спреш да четеш, но не искаш да свършва.

Завладяващ, магичен, виждаш един свят на човек, който е минал през целия ад на шоубизнеса, страдал е, борил се е, пазил се е, дори от самия себе си.

И да знаете, че този роман, наречен Роби Уилямс, задължително трябва да го имате. Повярвайте ми, ще искате да го препрочитате и всеки път ще откривате по нещо ново!

Отговор