Принц Хари и Меган Маркъл – кралските бунтари

принц Хари и Меган Маркъл
Малкият Арчи - детето на Хари и Меган, не било удостоено с титла.

В своето интервю пред Опра Уинфри, което буквално взриви обществеността и медиите по целия свят, принц Хари и Меган Маркъл направиха шокиращи разкрития за живота и нагласите в кралското семейство.

Казното от тях в интервюто раздели хората на две – едните, които съчувстват на кралската двойка, доколкото е уместно да ги наричаме така, и другите, които обявиха изявленията им за евтин пи ар. Макар че, ако трябва да сме точни – след прословутото интервю рейтингът на принц Хари и Меган Маркъл сред хората драстично падна, показват направени проучвания.

Какво се случи?

Първата голяма бомба по време на интервюто дойде с изказването на Меган Маркъл, че в кралския двор се обсъждал оживено цветът на кожата на детето ѝ – Арчи.

Това се случвало още докато била бременна. Маркъл разкри още, че от Бъкингамския дворец била отказана закрила на детето ѝ, каквато по принцип е традицията в кралското семейство. Меган Маркъл сподели:

„Докато бях бременна, през цялото време слушах, че няма да получим закрила и титли. Както и тревожни коментари за това колко тъмна може да е кожата на детето, когато се роди“.

Това

обвинение в расизъм

към членовете на кралското семейство скандализира хората и медиите по целия свят.

Ако погледнем действително обаче факт е, че за разлика от децата на Уилям и Кейт, които са принцове и принцеси, малкият Арчи наистина остава без титла.

Меган Маркъл
Меган Маркъл мислела да сложи край на живота си.

Бъдещата майка се чувствала толкова зле – потисната и депресирана, от нагласите към нея и детето ѝ, че по собствените ѝ думи –

искала да сложи край на живота си

Била обзета от натрапчиви самоубийствени мисли. Със сълзи на очите Меган каза пред Опра:

„Не исках да живея повече!“

Друго признание, което направи съпругата на Принц Хари, е, че противно на слуховете, че тя е разплакала Кейт Мидълтън, е станало точно обратното

Кейт е разплакала нея

след което ѝ подарила цветя, в знак на извинение. Маркъл каза в интервюто, че вече е простила на херцогинята на Кеймбридж и, че я смята за „добър човек“.

Принц Хари сподели пред Опра Уинфри, че

се чувства разочарован от баща си

(принц Чарлз) като твърди, че му е спряно финансирането и е бил поставен в неизгодна ситуация. Казва още, че има оставени пари от майка си, които му помогнали да продължи напред. И допълва за баща си:

„Винаги ще го обичам, но преживях много болка“.

Той каза още, че ако майка му беше жива би била много разочарована от държанието на кралското семейство към съпругата му Меган.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл се венчали тайно 3 дни преди официалната церемония.

Друго шокиращо разкритие, което направиха

принц Хари и Меган Маркъл е, че са

сключили тайно брак 3 дни преди официалната церемония

Меган разказа, че искали да дадат обетите си насаме, далеч от погледите на милионите зрители.

 Принц Хари изстреля следващия куршум като каза, че според него

брат му и баща му са в капан на „системата“

И сподели, че преди и той се е намирал в същия този капан. Както и, че, ако не била Меган, нямало да напусне кралското семейство.

„Самият аз бях заточеник на системета, докато не срещнах Меган. Тя ме спаси.“

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха още, че второто им дете, което носи съпругата на Хари,

ще бъде момиче

След шокиращите разкрития на принц Хари и Меган Маркъл от Бъкингамския дворец излязоха със следното изявление:

„Цялото семейство е натъжено да разбере в подробности какво предизвикателство са били последните няколко години за Хари и Меган“.

И добавиха, че „повдигнатите въпроси, особено за расата, предизвикват загриженост“. „Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат силно обичани членове на фамилията“.

Много специалисти и обикновени хора се развълнуваха и взеха отношение по надигналия се кралски въпрос. Според мнозина това е истинската история на низвергнатите принц Хари и Меган Маркъл. Според други това интервю и

казаното в него са просто евтин пи ар

Журналистът Миглена Гигова каза в свое интервю:

´Всъщност това не беше интервю. Както казва британският журналист Имън Холмс, това беше просто една „топла вана“. Това е един пи ар ход“.

Споровете дали е така или не продължават. Факт е обаче, че принц Хари и Меган Маркъл за пореден път разбуниха духовете във и извън кралския двор. Това направиха и преди време, когато официално се оттеглиха от кралското семейство и заживяха „нормален живот“ – извън протокола.

Ако се върнем малко назад във времето, истината е, че ще стигнем до още някои прояви на бунтара принц Хари, които скандализираха обществеността и медиите.

Първият подобен скандал дойде, когато 17-годишният принц беше хванат

да пуши марихуана

Тогава той призна пред баща си, че го е правил многократно и освен това често се напивал със свои приятели.

Принц Хари
Принц Хари е бунтар по природа и както се казва: Нищо човешко не му е чуждо.

Другият голям скандал избухна, когато през 2012 г. в мрежата се появиха

голи снимки на принц Хари

заснети по време на купон в хотелска стая. Версията, която се тиражира е, че принцът се озовал чисто гол след игра на билярд с разсъбличане. Придружена, разбира се, с подобаващо количество алкохол. Хари не отрича автентичността на снимките, но се въздържа от коментар по тях.

Връщаме се още малко назад – годината е 2005-а. Принц Хари се появява и е заснет на парти,

облечен в нацистка униформа  

Или по-точно костюм със свастика на ръкава. Това е поредната изцепка на внука на британската кралица Елизабет Втора.

Освен всичко казано до тук, трябва да добавим още, че принц Хари се прослави и като изключителен плейбой с множеството любовни афери, които имаше през годините. Те останаха само спомен, след като през 2018 г. той се ожени за своята половинка Меган Маркъл. Или поне такава е официалната информация.


Вижте още: Какво не знаем за принц Филип – Монархът в сянка

Отговор