Хели Лав разкрива тайните си пред Lifebites.bg

певицата Хели Лав
Кюрдската Шакира, както още е известна певицата Хели Лав.

„Ислямска държава не са единствените, които дават награда за главата ми. Членове на собственото ми семейство искат да ме ликвидират.“ Това признание прави в специално интервю за Lifebites.bg певицата Хели Лав, чието истинско име е Хелън Абдула.

В разговора ни тя разказва за страха, за куража да се изправи срещу тероризма и за детството си. „Включена съм в списъка на най-издирваните врагове на Ислямска държава и това е привилегия за мен. Защото значи, че посланието ми е поне толкова силно, колкото и оръжията им“, обяснява Хели.

Певицата Хели Лав споделя факти от живота си, които са неизвестни за широката публика

и които, вероятно, ще шокират повечето от вас: „Отраснах на Запад, където е мирно, тихо и спокойно. Но като малка бях малтретирана – физически и психически, заради това, че съм различна.“

Кюрдската Шакира разказва, че когато е била дете не е имала нужда от Спайдърмен, Супермен или друг измислен герой: “Моята майка – бивш боец от Пешмерга, беше моят истински, жив и толкова любим герой. Борбата е в кръвта ми.“

певицата Хели Лав
Певицата Хели Лав

Жената, която обяви война на най-страшната терористична организация в света, отваря душата си пред читателите на Lifebites.bg, за да сподели съкровени спомени и преживявания.

Как се получават смъртни заплахи?

Какво прави една певица месеци наред на място, където я дебнат главорези?

Кое е момичето, което се крие зад огнената лъвица?

За детството, войната и жаждата за свобода.

Кюрдското вдъхновение, смелата и самоотвержена Хели Лав в емоционална изповед СПЕЦИАЛНО ЗА LIFEBITES.BG:

Вижте още: Коя е Хели Лав и с какво се прочу.

СПОДЕЛИ
Предишна статияАндрогинност: Един от факторите за успешна реализация
Следваща статияТрениран за наемен убиец прави голи стачки в затвора
Кристина Колева
По натура съм любопитка, по душа съм скиталка. Само с това мога да обясня факта, че от няколко години живея в чужбина, макар от цялото си сърце да обичам България. Обичам да се смея, плаша се от скуката. Естествено, дай ми да пътувам, да срещам нови хора, да опознавам нови места. Обикновено съм кротка, но вътре в мен винаги напира една бунтарка. Всъщност, затова станах журналист преди има-няма 20 години. Обичам да разказвам, но преди това внимателно проверявам всяка подадена ми информация. Това трябва да е изкривяване, придобито от годините работа като разследващ журналист. А може пък точно заради тази страст да станах такава. Разследвала съм случаи на корупция и злоупотреби с власт в известно телевизионно предаване. Вярвам, че журналистиката е призвание на всеки, който иска да промени света около себе си и има волята да преследва тази цел.

Отговор