Хели Лав разкрива тайните си пред Lifebites.bg

0
певицата Хели Лав
Кюрдската Шакира, както още е известна певицата Хели Лав.

„Ислямска държава не са единствените, които дават награда за главата ми. Членове на собственото ми семейство искат да ме ликвидират.“ Това признание прави в специално интервю за Lifebites.bg певицата Хели Лав, чието истинско име е Хелън Абдула.

В разговора ни тя разказва за страха, за куража да се изправи срещу тероризма и за детството си. „Включена съм в списъка на най-издирваните врагове на Ислямска държава и това е привилегия за мен. Защото значи, че посланието ми е поне толкова силно, колкото и оръжията им“, обяснява Хели.

Певицата Хели Лав споделя факти от живота си, които са неизвестни за широката публика

и които, вероятно, ще шокират повечето от вас: „Отраснах на Запад, където е мирно, тихо и спокойно. Но като малка бях малтретирана – физически и психически, заради това, че съм различна.“

Кюрдската Шакира разказва, че когато е била дете не е имала нужда от Спайдърмен, Супермен или друг измислен герой: “Моята майка – бивш боец от Пешмерга, беше моят истински, жив и толкова любим герой. Борбата е в кръвта ми.“

певицата Хели Лав
Певицата Хели Лав

Жената, която обяви война на най-страшната терористична организация в света, отваря душата си пред читателите на Lifebites.bg, за да сподели съкровени спомени и преживявания.

Как се получават смъртни заплахи?

Какво прави една певица месеци наред на място, където я дебнат главорези?

Кое е момичето, което се крие зад огнената лъвица?

За детството, войната и жаждата за свобода.

Кюрдското вдъхновение, смелата и самоотвержена Хели Лав в емоционална изповед СПЕЦИАЛНО ЗА LIFEBITES.BG:

Вижте още: Коя е Хели Лав и с какво се прочу.

Отговор