5 важни момента от детския рожден ден

Ако сте прочели “Рецепта за най-страхотното детско парти” и сте решили този път сами да организирате такова, се нуждаете от кратък списък с най-важните неща, за които трябва да се погрижите преди купона. А добрата организация е ключова за успеха на детския рожден ден.

За да сме сигурни, че указанията са точни, потърсихме за помощ любимите ни специалисти по празненства от Fабриката. (Повече за тях може да научите на http://fabrikata.co/, както и на https://www.facebook.com/FabrikataEvents?fref=ts.)

Дима и Вера вече ни разказаха какво да направим, за да накараме любимите ни малчугани да се забавляват истински и да им подарим най-прекрасните подаръци за рождения ден – усмивка и спомени от най-готиното парти в живота им до този момент.

Днес четете кои са петте ключови елемента, за да може това да стане реалност.

1. Поканите

Могат да бъдат най-разнообразни – ръчнонаправени или електронни, с любим герой, по избраната тема или просто нарисувани от самото дете. Личното раздаване е силен емоционален момент.

2. Тортата

Обикновено предизвиква силни възгласи. Освен декорацията, е важно да има и чудесен вкус. Ако искате да спестите от нещо, нека не бъде от тортата. По-добре заложете на по-малко храна за малките гости, това рядко ги впечатлява. Ако имате времето и уменията, я пригответе сами.

А ако искате нещо специално, подготвено професионално, вижте предложенията на сладките майстори от 100 грама сладки.

fairytale-5Снимки: Fabриката

3. Снимките

Идеалният вариант е да се доверите на професионален фотограф – той знае кои са задължителните за снимка моменти, а също така би ви предложил и допълнителни, за които не бихте се сетили в суматохата. Ако бюджетът не предвижда сума за фотограф, изберете някой от роднините, който обаче има технически познания и усет. Тези моменти наистина са ценни и никога не се повтарят.

tomik-accesories

4. Подарък за малките гостите

Може да е нещо семпло, дори направено от самия рожденик. Хубаво е да възпитаваме у децата си позитивни модели на поведение. Да кажеш: „Благодаря” на хората, които са те уважили, оставя добро чувство.

На детския рожден ден като деца
На детския рожден ден като децата
Дима (вляво) и Вера (вдясно) са убедени, че най-якото парти се получава, когато родители и деца се забавляват заедно.

5. Забавлявайте се на детския рожден ден

Не забравяйте поводът за партито. Малко торта по пода, твърде шумни деца, забравили сте част от балоните, някой от роднините не е дошъл. Вашето дете ще запомни усещането, което сте му създали, а не конкретните детайли.

Отговор