Спечелете два билета за концерта “Нова Генерация завинаги”

0

Този петък, 19 февруари от 20 часа на сцената на столичния клуб Joy Station ще се качат онези хора, които са били част от “Нова Генерация”.

„Едва ли някой се чуди какво ще изпълняват, нито един човек, който ще бъде на концерта на групата, няма да бъде случаен, няма как. Всички те имат своите истории със и за Димитър Воев. Публиката има своята история с Димитър Воев и Нова Генерация – и тя е музиката”, казва авторката на Lifebites.bg Радослава Топалова в материала за бандата.

Lifebites.bg и Фондация “Димитър Воев – Нова Генерация” ще дадат възможност на един от вас не просто да се наслади на концерта “Нова Генерация завинаги” в компанията на свой приятел, а да получи

пълен достъп до бекстейджа,
където ще може да се запознаете и снимате с музикантите!

Всичко, което трябва да направите е да влезете в нашата Фейсбук страница и да харесате поста, в който анонсираме играта. Така ще потвърдите, че харесвате „Нова генерация” и бихте искали да отидете на концерта им.

12736150_10207796739570912_1745878053_n
Снимка: Личен архив на Нели Воева

Всички, включили се в играта, ще участват в жребий за двоен билет за събитието, който ще се осъществи чрез приложението Woobox. То е създадено специално за подобен род игри и тегли на абсолютно случаен принцип.

Името на печелившия ще бъде обявено тук и във Фейсбук вечерта на 18-ти февруари. Ние ще се свържем с щастливеца на профила му във Фейсбук, от който се е включил в играта, за да му кажем как ще получи своите билети за концерта на „Нова генерация” и приятели.

В петък музикантите ще бъдат подкрепени от своите приятели от групите „Ревю“, „Kinky Romantic“, „Абсолютно Начинаещи“, „Тонодеро“ и „The Bedlam Club“ и гост-музикантите Насо Русков, Росен Даскалов – Тичъра, Димитър Василев – Нуфри и Деян Драгиев – Даката.

Визуализациите към концерта са на Нели Воева – Нели Невен и Billy Noir & Bob Psillo (BkkB Films). Зад пулта ще са Duchess Mardeon & T.h. E Gothprince.

Преживяването ще си струва!

Двоен билет за концерта “Нова генерация завинаги” с пълен достъп до бекстейджа и възможност да се запознае с музикантите печели Zlatka Ivanova, която вече има съобщение от екипа ни как да получи наградата си. Необходимо е единствено да провери съобщенията в папките си във Фейсбук! Честито на Златка! Дано скоро имаме нова възможност да зарадваме с подобно преживяване друг наш читател!

45519055721-5791

Повече информация за събитието може да откриете във Фейсбук:  https://www.facebook.com/events/1020712611319947/

Отговор