Имате колет!

0
Създателките на Колетъ наричат кутиите си "шоколадово яйце за пораснали”.

Помните ли времето, когато пощальонът ви посрещаше с думите “Имате колет!”?

Две българки, Яница и Алекс, са се заели да възродят това носталгично чувсто с проекта Колетъ – минималистично кашонче, което всеки може да изпрати на близък или приятел, и което съдържа по няколко неща, произведени от качествени български брандове.

wordpress_header_960x250
Колетъ стартира официално на 1 юли.

Създателките на Колетъ наричат кутиите си “шоколадово яйце за пораснали”. И наистина получателите не знаят какво има в кутията преди да я отворят. Това, което е известно, е единствено темата на месеца.

“Всеки месец ти изпращаме кутия със специално подбрани, ръчно изработени български продукти на различна тематика. Ти не знаеш какво точно ще има вътре, но знаеш, че е за ТЕБ. И не само това – направено е от някого с много любов и търпение… точно за ТЕБ”, казват създателките на Колетъ.

Колетъ стартира официално на 1 юли и в кутиите ще има козметичен продукт на Handmaids, керамика от Art.E, тефтер от Бяла Лодка и ръчно приготвен шоколад на пловдивската фирма Гайо. Какви точно ще са продуктите, това е изненада. Поръчки се приемат до двадесето число на месеца. Цената на всеки колет е 50 лв, с включена доставка. Темата на месец юли е “Ах, морето!”

Отговор