Героите от Междузвездни войни като бебета

Вижте очарователните карикатури на някои от главните действащи лица в сагата, нарисувани от Крейг Майкъл Скот

Междузвездни войни
Героите от Междузвездни войни обекти на очарователни карикатури.

Нека силата бъде с теб“ – култовата реплика на Учителя Йода от Междузвездни войни е, може би, най-повтаряният от хората цитат от филм.

Star Wars е третата най-гледана и печеливша поредица на всички времена след Джеймс Бонд и Хари Потър. Галактическата сага завладява сърцата на милиони верни фенове по целия свят още с появата си (през 1977 г.). А интересът и любовта към филма продължават с пълна сила и до днес. Спомняте ли си писмото до Джордж Лукас (създателят на Междузвездни войни) от 7-годишния Колин, който го помоли да му разреши да се ожени?

Днес сме ви подготвили едни очарователни карикатури на някои от главните герои от сагата. Техен създател е Крейг Майкъл Скот, който рисува карикатури на любимите си филми, сред които Doctor Who, Breaking Bad, The Walking Dead и други.

Вижте наречените от самия автор „бебета“ на Междузвездни войни:

Междузвездни войни
Бебе Йода.

Йода или Учителят Йода освен най-старият, е и най-могъщият джедай в поредицата. Във филма образът на Йода в началото е изпълняван от кукла, а след това е изцяло компютъризиран.

Междузвездни войни
Бебе Вейдър

Дарт Вейдър е основен герой във всички части на Star Wars. Това е самият Анакин Скайуокър, който от героичен джедай, след като минава на тъмната страна на Силата, се превръща в лошия герой в магичния свят на Междузвездни войни.

Междузвездни войни
Бебе R2D2

R2D2 (Арту-Диту) или просто Арту е симпатичният дроид, който помага на Падме Амидала, Анакин и Люк Скайуокър. Той проявява изключителна смелост и находчивост, всеки път, когато животът на неговите господари е в опасност.

Междузвездни войни
Бебе Чубака.

Чубака, когото галено наричат Чуи, е герой, който не може да говори, но за сметка на това винаги е готов да влезе в битка. Чубака е едно от симпатичните същества, които са на страната на светлината.

Междузвездни войни
Бебе C-3PO

C -3PO е робот, научен на етикет и добро поведение. Той е направен от легендарния Анакин Скайуокър. Но това не го предпазва от галактическите битки и той участва в много от тях.

Вижте още: България в карикатури на страниците на сп. Punch

Отговор