Спечелете билети за театър

Lifebites.bg и Театър "Азарян" дават възможност на трима от вас да спечелят билети за постановките "Чайка", "Бягства" и "За теб"

0

Обичате ли хубавата музика и българския театър? След като Lifebites.bg даде възможност на един от вас да спечели два билета за първия концерт на култовата гръцка певица Деспина Ванди в България (за които все още може да се преборите като отговорите на един кратък и забавен въпрос във Фейсбук страницата ни), в следващите дни екипът ни ще направи на своите читатели още една прекрасна изненада. Всъщност

изненадите са общо три – ще подарим по два билета за всяка от трите постановки на театър “Азарян” – “Чайка”, “Бягства” и за “За теб”

в които участват едни от най-обичаните и актуални български актьори.

12043059_866783126739265_5014221825336529475_n

За да се насладите с приятел на някое от изброените представления (при това с безплатни билети), е необходимо да следите редовно страницата ни във Фейсбук.

Всички, дали отговори, ще участват в жребия за наградите, който ще се осъществи чрез приложението Woobox. То е създадено специално за подобен род игри и тегли на абсолютно случаен принцип.

Имената на печелившите ще бъдат обявени тук и във Фейсбук. Ние ще се свържем с щастливците на профилите им във Фейсбук, от които са се включили в играта, за да им кажем как ще получат своите билети за театър.

Очакваме отговорите ви и пожелаваме на всички УСПЕХ!

 

П.П. ЛЮБОМИРА ИВАНОВА спечели два билета за постановката “Чайка”.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА спечели два билета за постановката “Бягства“.

ЮЛИАНА МИХАЙЛОВА спечели два билета за постановката “За теб“.

ЧЕСТИТО И ДО СКОРО!

Отговор