Спечелете два билета за първия концерт на Деспина Ванди у нас

Включете се в първата игра на Lifebites.bg и спечелете!

4
Деспина Ванди

Скъпи приятели, вероятно мнозина от вас вече са дочули за предстоящия концерт на Деспина Ванди в България. Иска ли ви се да отидете? Тогава не се бавете, а спечелете два билета с наша помощ!

Представяме дебютната игра на Lifebites.bg с любезната подкрепа на

moko logo_black

Moko Solution са организатори на първия концерт на Деспина Ванди в България, който ще се проведе на 21 февруари 2016 г. в Зала 1 на НДК.

По този повод, специално за вас, организираме игра със страхотна награда –

два билета за концерта

на най-успешната гръцка певица, които един от читателите ни ще спечели. За целта е необходимо да отговорите на следния въпрос:

С какво прозвище е известно семейството на Деспина Ванди в Гърция?

  1. Гръцкото семейство Флинтстоун
  2. Гръцкото семейство Бекъм
  3. Гръцкото семейство Адамс

Ако отговорът ви затруднява, можете да погледнете тук – Деспина Ванди – най-успешната гръцка певица с концерт в София.

Очакваме отговорите ви като коментари под поста за играта на страницата ни във Фейсбук.

Всички, дали верен отговор до 23:59 на 13 февруари, ще участват в жребия за наградите, който ще се осъществи чрез приложението Woobox. То е създадено специално за подобен род игри и тегли на абсолютно случаен принцип.

Името на печелившия ще бъде обявено в деня на влюбените 14 февруари тук и във Фейсбук. Ние ще се свържем с него на профила във Фейсбук, от който победителят е участвал в играта.

Очакваме отговорите ви и пожелаваме на всички УСПЕХ!

Poster_vizia_s_Kyriakos Georgiou
Афишът за първия концерт на Деспина Ванди у нас

 

П.П. ПОБЕДИТЕЛЯТ ОТ ИГРАТА ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТЕН – това е Ulian Mollov! ЧЕСТИТО! Благодарим на всички за участието и ви очакваме в следващите ни игри!

СПОДЕЛИ
Предишна статияАфрика – родина на най-страховити вируси
Следваща статияНяма как да имаш позитивен живот и негативно съзнание
Криси Колева
По натура съм любопитка, по душа съм скиталка. Само с това мога да обясня факта, че от години живея в чужбина, макар от цялото си сърце да обичам България. Обичам да се смея, плаша се от скуката. Естествено, дай ми да пътувам, да срещам нови хора, да опознавам нови места. Обикновено съм кротка, но вътре в мен винаги напира една бунтарка. Всъщност, затова станах журналист преди има-няма няколко десетилетия. Вярвам, че журналистиката е призвание на всеки, който иска да промени света около себе си и има волята да преследва тази цел.

4 КОМЕНТАРА

    • Здравейте, Ирена! Много благодарим за отговора! За да можете да участвате в жребия за наградата обаче, е необходимо да дадете отговора си като коментар под поста на Фейсбук страницата ни тук – https://www.facebook.com/lifebitesstories.bg/. Става въпрос за първия пост. Благодарим за участието, очакваме Ви там и Ви желаем успех!

    • Здравейте, Вики! Много благодарим за отговора! За да можете да участвате в жребия за наградата обаче, е необходимо да дадете отговора си като коментар под поста на Фейсбук страницата ни тук – https://www.facebook.com/lifebitesstories.bg/. Става въпрос за първия пост. Благодарим за участието, очакваме Ви там и Ви желаем успех!

Отговор