Първи международен импро фестивал тази есен в София

импро фестивал - театър
Ако се чудите що за изкуство е импро театърът, посете някое от събитията на Първия международен импро фестивал.

Ходили ли сте на импровизационен театър? Ако не сте, голяма грешка. Така нареченият импро театър е едно от най-забавните неща, които може да ви се случат.

Импро театърът може да ви разсмее, може и да ви разплаче, а може и да ви накара да разкажете своята лична история пред всички в залата. Може да ви покаже как от само една дума подадена от публиката се ражда история.

fb_event_1
Първият международен импро фестивал е тази есен в София.

История, която всички ние, публика и актьори, сами можем да сътворим. Всички, които са любопитни що за изкуство е това импро театърът, могат да проверят лично на едно предстоящо събитие. Защото верните фенове в никакъв случай не биха го изпуснали. Нещо много интересно ще се случи в София от 29 септември до 4 октомври. Първият международен импро фестивал.

jill-bernard
Джил Бернард

На две сцени в столицата ни артисти от най-добрите трупи от България, Норвегия и САЩ ще изнесат няколко представления. Организатор на целия фестивал е Златин Цветков, основател на професионалната трупа за импровизационен театър ШиЗи Про.

Специални гости на фестивала ще са едни от най-впечатляващите импровизатори от САЩ – Джо Бил и Джил Бернард.

Джо Бил
Джо Бил

В шоуто им SCRAM актьорите импровизират три сцени, които се случват по едно и също време, а темата и на трите е една дума, измислена от публиката, която е в залата. Другите специални гости са

най-добрата трупа за импро театър от Норвегия

По време на фестивала освен тях на сцената ще се качат и българите ШиЗиПро, ХаХаХа импро и Playback театър Тук и сега. Ако искате да изживеете нещо наистина приятно, да станете свидетели на нещо, в чието случване участвате и да се смеете много имате една седмица, в която да го направите.

Повече информация за участниците, програмата и всичко свързано с фестивала може да откриете ТУК.

Прочетете още… Плейбек театър: Виж живота си отстрани

Отговор