Брус Уилис: Или как никога не е късно да станеш звезда

Американецът твърди, че за него кариерата никога не е била по-важна от семейството и децата му

Уилис

Няма как да НЕ умреш и да спасиш света толкова много пъти… и да не получиш редица престижни награди за това. Горе-долу с едно изречение, така може да се опише кариерата на един от най-великите екшън актьори на Холивуд – Брус Уилис.

Някои от най-незабравимите си роли звездата прави с участието си във филмите: Умирай трудно (не е нужно да изброяваме всички части на поредицата), Армагедон, Шесто чувство, БСП – Бесни страшни пенсии, Непобедимите…

die-hard-4
Брус Уилис

Брус Уилис се ражда на 19 март 1955 г. в американска военна база, разположена в Западна Германия, където баща му е разпределен да служи. Две години по-късно семейството се мести и заживява в малко градче в щата Ню Джърси. Ученическите години на актьора минават нелеко. Той е

буйно дете, често бяга от училище

и успехът му е далеч от “добър”. Все пак се оказва, че има нещо, което провокира малкия Уилис и възбужда любопитството му. Това е училищният кръжок по актьорско майсторство. Театралното си образование звездата продължава и в колежа.

Интересен факт е, че Брус Уилис заеквал в живота, но забравял за този дефект, когато бил в образа на някой друг.

bruce-willis-exited-expendables-3-over-million-dollar-a-day-fee-demand
Брус Уилис със Силвестър Салоун

В началото на своята кариера играел малки роли в театрални представления и филми, докато най-сетне звездата му изгрява пред широката публика с ролята му в сериала Съдружници по неволя, където си партнира със Сибил Шепърд. Това се случва през 1985 г., когато Уилис е 30-годишен и според някои критици твърде стар, за да се наложи като звезда на тази възраст.

Брус доказва, че годините не са пречка за развитието на блестящата му актьорска кариера и започва да снима хит след хит! Любопитно е, че освен актьор, писател и продуцент, талантливият американец се занимава и с музика.

Брус Уилис пее и свири на хармоника

В свои интервюта той не пропуска да отбележи, че за него кариерата никога не е била по-важна от семейството и децата му. И няма как да не му вярваме – той има 5 деца от три различни съпруги. Първата и може да се каже най-известна негова половинка е колежката му Деми Мур. Двамата са женени от 1987 г. до 2000 г. Имат три деца, а причината за раздялата си така и не оповестиха пред медиите.

Днес Lifebites.bg ви предлага 15 цитата на големия актьор и човек Брус Уилис, когото славата така и не успя да заслепи.

artworks-000008793884-o917j4-original
Любим екшън актьор, за когото най-важното нещо на света е, че е баща.

“Събуждам се, смеейки се. Събуждам се на сутринта и ето – просто си се смея на ум.”

 

“Съпругата ми ме е чувала да казвам: “Обичам те” хиляди пъти, но никога не ме е чувала да казвам, че съжалявам.”

“Не можеш да върнеш това, което си направил в миналото… но със сигурност можеш да не го повтаряш.”

“Много по-горд съм от факта, че съм баща, отколкото от това, че съм актьор.”


Прочетете още: Силвестър Сталоун – проблемното дете, което става кинозвезда


“Когато мислиш за това как ще срещнеш голямата любов на живота си, рядко си представяш някого, когото вече познаваш. Мислиш си, че това е някой, който тепърва предстои да срещнеш.”

f2Fassets2Fgalleries2F20122F114552Fbruce-willis

“От една страна, ние мъжете никога няма да разберем какво е да родиш дете. От друга страна, можем да си отворим всички буркани сами!”

 

“Загубата на косата ми е начинът на Бог да ми напомни, че съм просто човек.”

 

“Смайвам се когато ме питат: “Какво е чувството да си мултимилионер?”. Аз постоянно трябва да се подсещам, че съм такъв.”

“Всеки ден работя върху това да не вземам славата твърде на сериозно. За щастие имам страхотни приятели, които помагат това да не се случи.”

“Бих казал: “Сам съм, но не съм самотен”. Но това би означавало да се шегувам със самия себе си.”
Bruce-Willis
Така изглежда един истински щастливец.
“Какъв съм аз като баща е много по-важно за мен, отколкото това как ме възприема обществото.”

 

“Аз наистина съм едно най-обикновено момче, чийто живот беше благословен от Бога.”

“Щастлив СЪМ всеки ден.”

“Всеки човек, независимо на колко години е, е около 24-25-годишен по душа.”

 

“Всъщност аз никога не съм излизал по любовни срещи. Винаги съм бил от хората, които си падат по дългите и сериозни връзки.”

Във видеото по-долу вижте невероятното участие на Брус Уилис в култовия сериал Приятели, което ще ви накара да се засмеете от сърце.

 

Отговор