Златната минута, в която всички желания се сбъдват

Снимка: ToniVC via Foter.com / CC BY-NC-ND

Всяко денонощие има по една специална Златна минута, в която нашите най-съкровени мечти и желания могат да бъдат чути и да се сбъднат.

Още в древността хората са вярвали в могъществото на тези точно определени 60 секунди на ден. Според мистичните твърдения – по време на Златната минута се отваря специален енергиен канал, посредством който хората могат да се свържат директно с Бог, своя ангел-хранител, Вселенската енергия или други свръхестествени сили, в които вярват.

Снимка: PeterThoeny via Foter.com / CC BY-NC-SA
Снимка: PeterThoeny via Foter.com / CC BY-NC-SA

Да се изчисли кога се пада Златната минута за всеки един ден е много просто.

Взимат се денят (който показва часа) и месецът (който показва минутите) и така става ясно точно кога идва тя за конкретния ден. Пример:

Днес Златната минута се пада в 17:02

(Днешната дата – 17-ти и месеца – февруари – 02)

В момента, в който часовникът удари 17:02 трябва бързо и ясно да кажете какво точно искате да ви се случи.

За дните между 25-то и 31-во число на месеца, Златната минута се определя като се разменят местата на датата и месеца, съответно датата показва минутите, а месецът – часа.

Снимка: Athalfred DKL via Foter.com / CC BY-NC-ND
Снимка: Athalfred DKL via Foter.com / CC BY-NC-ND

Ако не си падате по мистицизма и неговите проявления,

вероятно ще сметнете това за поредната глупост

която се върти из социалните мрежи и интернет. От друга страна много хора по целия свят възлагат силни надежди за сбъдването на най-съкровените си желания именно в това време – 60-те секунди на тази необикновена минута, наричана заради същността си „златна“.

Почитателите на мистиката съветват, ако решим да се възползваме от тази уникална възможност за постигане на цели, много да внимаваме какво си пожелаваме. Искането ни не бива да е егоистично или да има за цел да нанесе вреда на друго човешко (и не само) същество. За да се сбъдне това, което желаем трябва да сме искрени и чисти в помислите и сърцата си.

Снимка: Sean MacEntee via Foter.com / CC BY
Снимка: Sean MacEntee via Foter.com / CC BY

Друг важен съвет е да не използваме частицата „не“, когато формулираме желанието си, защото тя не може да се възприеме от „висшите сили“ и така може нещата да се обърнат срещу нас. Тоест не си пожелавайте да „НЕ СТЕ болни“, а си пожелайте да „СТЕ здрави“. Не си пожелавайте да „НЕ ви изневеряват“, а си пожелайте да „СА ви верни“ … В противен случай, ако кажете, че искате да „НЕ СТЕ болни“, заради неразбирането на частицата „не“ ще е все едно сте си пожелали да „СТЕ болни“.

Не забравяйте, че вашето желание трябва да бъде кратко, точно и ясно, а вие разполагате само с 60 секунди, за да го изкажете. Точно като в приказките изтече ли заветната минутка – магията изчезва. А колкото по-конкретно е това, което желаете – толкова по-голям е шансът то да се сбъдне, твърдят запознати.

Снимка: Moyan_Brenn via Foter.com / CC BY
Снимка: Moyan_Brenn via Foter.com / CC BY

Ако сте от хората, които не вярват в свръхестествени сили и ритуали за сбъдване на желания, пак можете да си направите този експеримент. Желанието ви може и да не стигне до някое мистериозно място или някоя супер сила, но казано на глас то може да провокира собственото ви подсъзнание да заработи на тези честоти, а така самите вие несъзнателно да се превърнете в мощен катализатор за постигане на мечтата си.

Отговор