Когато обвързан мъж означава личен фотограф

0
обвръзан
В търсене на перфектния ъгъл.

В XXI век е лесно да останете фокусирани във връзката си, особено ако сте обвързан мъж и притежавате смартфон. Онова, което се иска от вас, е да имате базови умения с камерата. Или поне желание и търпение да се сдобиете с идеалния кадър. Как на какво? На вашата половинка, разбира се!

Нейната подхранвана от конкуренцията мотивация, креативният ѝ подбор на пози и уменията ѝ в редактирането на снимки компенсират напълно вашите пропуски по отношение на професионалната фотография с подръчни средства. Така че, не се притеснявайте. Просто опитайте да не губите фокуса.

И не се отчайвайте – не сте единствените на този свят, заставени да коленичат, пълзят, нагазват и катерят какво ли не

в името на перфектната снимка

Има и други мъже, чиито жени смятат, че краката им изглеждат по-дълги, когато са заснети отдолу. Или че двойната гуша не си личи, ако фотографът достатъчно се е надигнал на пръсти. Както и че всяка сбирка с приятелките, всяка пяна на капучиното и всяка интересна точка от семейното пътешествие трябва да бъде документирана. С присъствие в кадър. Нещо като датата на днешния вестник за доказателство, че това се случва в действителност.

Когато онова, което всъщност се случва, остава скрито за всенародната публика в социалките. Грешка – оставаше скрито! Докато двама австралийци от Сидни, които държат да останат анонимни, не създадоха страници във Facebook и Instagram, за да насочат погледи към онези мъже, които са се превърнали в

лични фотографи на половинките си

За тях да си обвързан означава отчаяно и отзивчиво да отговаряш утвърдително на въпроса: Ще ме снимаш ли тук?

Страниците в социалните мрежи, кръстени от австралийците с многозначителното име Boyfriends of Instagram, вече са с общо над 50 хил. последователи. Което доказва, че търсенето на идеалния ъгъл за заснемане на половинката е доста актуално в наши дни.


Вижте още… Неизвестни цветни снимки на Америка през 40-те години


Как изглежда то, погледнато отстрани, т.е. зад кадър, можете да видите в галерията по-долу. За повече примери е достатъчно да надзърнете над полето за фокус на фотоапарата ви следващия път, когато се намирате в опасна близост до плаж, паметник или друга потенциална Instagram мишена.

СПОДЕЛИ
Предишна статияБогомилите: Защо са били толкова страшни за църквата?
Следваща статияДа преминеш Границата с Капка Касабова
Агент 3.14
Извинете, че не мога да ви се представя с истинското си име, но рискувам да обрека на провал любимото ми занимание – наблюдаването под прикритие с цел описването без цензура. За себе си ще кажа само, че в работата си минах през всички клишета: от стажанта, който виси с часове пред вратата на главния редактор, през сервитьорчето в щатски ресторант или фрийлансъра в сивата икономика, до престижните издания и позиции. Много по-ценен обаче ми е опитът, натрупан по заведенията, улиците, мотрисите на градския транспорт, wi-fi спотовете в парка, чуждите квартири, родните плажове, второкласните пътища, селските и онлайн мегданите. Там откривам живота, идеите и типажите, за които искам да ви разкажа. Кой знае, сред тях може да сте и вие!

Отговор