Да получиш картичка 26 години по-късно

картичка
Дуейн Шрок

По случай деня на бащата Дуейн Шрок получил неочаквана изненада – поздравителна картичка от своя син, изпратена преди точно 26 години, разказва сайтът MSN. Дуейн Шрок-младши не бил близък със своя баща, тъй като отказвал да приеме факта, че синът му е гей.

Бащата, който в момента е на 87 години, бил сразен при получаването на писмото, тъй като синът му вече не е между живите. Той починал от СПИН през 1995 г., на 45-годишна възраст.

“Още ми се насълзяват очите, когато мисля за това”

– споделя Шрок-старши пред местната телевизия Virginia`s WSET.

Американецът се местил и живял из цялата страна от десетилетия и най-вероятно поздравителната картичка от сина му продължавала да го следва от адрес на адрес. И така докато най-накрая стигнала до него, макар и близо 30 години след изпращането си.

8244049_G
Снимка: Virginia`s WSET

Вероятно се питате какво е искал да каже сина синът Дуейн на бащата Дуейн?

Съдържанието на картичката

с красива илюстрация на панда, която гушка малко бебе-панда, било съвсем кратко и гласяло следното:

Скъпи татко, не сме се чували скоро. Аз съм добре и съм много щастлив в Ричмънд. Ще се радвам, ако ми пишеш. Весел ден на бащата, с обич: Дуейн.”

Трогнат от факта, че все пак е получил ценната пратка, Дуейн Шрок-старши казва, че доверието му в пощенските услуги се е върнало и поздравява служителите за добре свършената работа. Симпатична история, нали?


Вижте още… Четири велики любовни писна на четирима големи артиста

Отговор