Как да накарате жена си да гледа футбол с вас

футбол
Всички заедно е по-забавно.

Реших да споделя тази лична история, защото мисля, че би могла да предотврати много семейни скандали и да скрепи някои връзки между мъжете-жените и Цар Футбол, както стана с нас.

Футболът е любим спорт на повечето мъже. Някои се занимават професионално с него, други „цъкат с приятели“ от време на време, трети обожават да гледат как другите играят, особено по телевизията. Всеки път, докато сменяш каналите задължително ще попаднеш поне на една футболна среща. Да не говорим, че има дни, в които почти не можеш да видиш нещо различно от мач.

Въпреки, че съм жена, аз също обичам да гледам футбол

но да речем един-два пъти в месеца ми е напълно достатъчно. Имам си любими отбори и футболисти, а от останалите изобщо не се интересувам. Всъщност, по-добре да кажа: „ Не се интересуваХ“.

Ще ви разкажа как мъжът ми ме научи да гледам мачове и даже сама да питам за тях.

Тъй като е фен на този спорт от малък, вкъщи постоянно се гледат футболни дербита. До преди известно време имахме разправии по този повод. Цупех се, мрънках и все го карах да смени канала.

футбол
Аз с футболен екип на Милан

Един ден той се прибра вкъщи и ми каза, че си е направил акаунт в един от сайтовете за спортни залагания, защото имало промоция. Понеже и двамата сме разумни хора и не се притесних, че може да „залитнем“, с усмивка го попитах може ли и аз да заложа на някой мач. Той много се зарадва, че проявявам интерес, показа ми списък на срещите, аз напосоки си избрах една и… заложих – 2 лева.
Неочаквано попитах ще дават ли мача по телевизията, за да го гледаме. Пуснахме го. Следях играта с огромно вълнение през цялото време и даже коментирах с мъжа ми ситуациите като истински запалянко. Спечелих залога. Не си спомням с точност, но взех около 60-70 стотинки, отгоре на моите 2 лева.

Хората така са устроени, че все искат да печелят

Не е въпроса в сумата, а в самата победа. Почувствах се много щастлива и удовлетворена. От тогава минаха няколко месеца. Ние си направихме негласна уговорка да залагам по 1-2 лева от време на време и да гледам мачовете с него. Както казват хората: „И вълкът сит и агнето цяло.“ Не предполагах, че има толкова лесен начин да започна да се вълнувам така, когато гледам футбол.

Като се върна назад във времето, нищо чудно това със залаганията да е било стратегия на моя любим от самото начало.

Отговор