Какво не знаем за актьорите от Game of Thrones?

game of thrones

Като изключим факта, че героите им във филма са почти приказни и някак дори магични, актьорите от екипа на сериала Game of Thrones са най-обикновени хора като всеки от нас. Ето някои любопитни подробности от реалния живот на любимите на милиони хора по света герои от култовия Game of Thrones (Игра на тронове):

Лина Хийди – Церсей Ланистър

Lena-Headey-Game-Of-Thrones2

Взима уроци по бокс и практикува йога от години. Вероятно това е причината за нейната безспорна красота и харизма.


Питър Динклидж – Тирион Ланистър

Game-Of-Thrones-Peter-Dinklage

В реалния живот Тирион е вегетарианец. Когато му се налага да яде месо в сцените на филмите, в които участва, то винаги е приготвено от тофу или други заместители на месото.


Софи Търнър – Санса Старк

game-of-thrones-season-2-sophie-turner

Тя всъщност е блондинка. Наложило се да боядиса косата си червена, за да подчертае образа на изисканата Лейди Санса в Game of Thrones.


Кит Харингтън – Джон Сноу

game-thrones-600x450

Актьорът никога не е имал дълга коса преди участието си в снимките на сериала на HBO. Повече за Кит може да научите тук – Страховете, страстите и тайните на Джон Сноу


Емилия Кларк – Денерис Таргариан

Emilia_Clarke_Game_of_Thrones_Actress_Hot_PicВ реалния живот тя… свири на пиано, китара и флейта. Вероятно, ако нещо застраши актьорската ú кариера, ще стане чудесен музикант.


Джак Глийсън – Джофри Ланистър

759998_got_mp_091213_ep402-33771

За разлика от отблъскващия образ на героя, който играе, Джак е описван от останалите актьори във филма като един от най-милите и симпатични колеги, с които някога са работили.


Мейзи Уилямс – Аря Старк

24772ADB00000578-2899768-image-m-58_1420593077847

Преди да блесне на телевизионния екран, младата англичанка се занимава с танци – музикален театър, балет, скачане на батут, гимнастика, улични танци и други.


Гуендолин Кристи – Бриен Тартска

game-of-thrones-gwendoline-christie

Била e модел и полупрофесионална гимнастичка, въпреки внушителния си ръст от 1.91 м. за да получи ролята на отдадената Бриен в култовия сериал на HBO, Гуендолин променя тотално стила си. Разделя се с дългата си коса, заменя грима и женствените дрехи с унисекс облекло и започва да тренира повече мъжки спортове.


Джулиан Глоувър – Гранд Майстер Пайсел

maester-pycelle-1024

Той е единственият актьор, който е участвал и в трите кино класики – Междузвездни войни, Индиана Джоунс и Джеймс Бонд.


Крисчън Найрн – Ходор

Hodor_HBO

Крисчън Найрн всъщност има успешна кариера като DJ и е висок цели 2.10 м.


Вижте още… Дж. Р. Р. Толкин – бащата на фентъзито

Отговор